dragonfly 5 Napisano Mart 24, 2010 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno tema negde postoji ali ja nenadjoh. 1. gde mogu da se nabave originali(ne kod takozvanih uvoznika sa robom na carini itd...) 2.od kog motora ili motorina pase kao zamena 3.dali ima da se uzmu na metar i gde? .cuo samo ako nesto neko zna...... 4. i dali je pametno skratiti isti za 1 ili dva stepena.Nema mest za dotezanje) 5. ima li neko iskustva sa vecim ili manjim lancanicima (MZ 150 itd..........) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Druze evo sta ja znam 1. Pitaj Dzoksa on je kupovao 2.To je lako izbrojis zube i karike i nadjes u louis-u (mislim Bogda kupio ali mu se lancanik ne gadja) 3. na metar ima neki lik kod Pancevca ali su mi rekli da je skupo i da se ne isplati 4. meni je IgorXT skracivao za 1-2-3 bem li ga kada mi je pukao lanac 5.- Eto toliko, ako sam pomogao dobro a ako nisam, bar nisam odmogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1299 Napisano Mart 24, 2010 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da na zadnjem zuocaniku imas oznaku koja ti kazuje koji je broj karika na lancu i oznaka istog i broj zubaca na zupcaniku pa prema tome mozes da trazis neku alternativu, a mislim da se hvataju sa keeewaya na tvoje motorce i lanac i lancanici, a servis imas u Bg-zemunski put, proguglaj za adrasu i kontakt. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feri 2 Napisano Mart 24, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Preporucio bi da pogledas na sajtu www.didlanci.com imas detaljno objasnjenje(dimenzije) kako izgledaju lancanici pa prema tome znas kakav ti (korak) lanac treba samo malo strpljenja i pronaci ces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...