nolezmaj 177 Napisano Mart 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Još od novembra, kada sam kupio Piaggio X9, hteo sam da ga oprobam i kao turing, a ne samo kao gradski skuter. Ove nedelje bilo je je oblačno ali dovoljno toplo za turu od 220 km. Sa dva prijatelja (na Hondi XLR 650 i Yamahi Fejzer) izašao sam iz Beograda, i preko Pančeva krenuo prema Kovinu. Uskoro smo ušli u rezervat Deliblatske Peščare. Prelepa priroda i lepe blage krivine. Momci vole off-road vožnju, pa su malo ganjali krave na pašnjaku. Savršena prilika za fotkanje mog motora. Priprema, pozor... Kanal Dunav-Tisa-Dunav. Kuda dalje? Pa da, ka Staroj Palanci, na obali Dunava. Prvo, mineralna voda (nema piva kada se vozi), onda najbolja riblja čorba na planeti, pa dupla porcija mešanog mesa, pa kafa dok čekamo skelu. Momci su plandovali sinoć, pa kratka dremka okej. Dunav je prelep u proleće. Napokon, skela je stigla i idemo preko reke. Onda pada mrak, i mi uskoro stižemo u Veliko Gradište. Vraćamo se autoputem koji je dosadan, pa nema potrebe za potezanjem fotoaparata. Izuzev još jedne fotke - maksimalna brzina na autoputu. Da X9 ima krila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putovanje nole nego koliko li sad naplacuju skelu za motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Mart 22, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sada je 400 dinara prevoz (majstor nije hteo da napravi popust za tri motora, valjda jer je privatnik), a ako zatreba - uzeo sam vizitku sa vremenima polazaka, pa mogu da stavim sken na forum. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 301 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sada je 400 dinara prevoz U septembru 2009 je bilo 500 din/motor, dal zbog suvozacica ili sto je pritisla kriza sada vidim manje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Mart 22, 2010 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sada je 400 dinara prevoz (majstor nije hteo da napravi popust za tri motora, valjda jer je privatnik), a ako zatreba - uzeo sam vizitku sa vremenima polazaka, pa mogu da stavim sken na forum. Pozdrav! Aj pa i mi da planiramo za put + čorba + mešano+.... i da stignemo na skelu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura sa te strane. Mi smo bili u Ramu gde staje skela, nismo videli da ste prošli,inače je bilo malo motora sa ove strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan hehehe pa kad si stavio cenu skele stavi i cenu corbe i cevapa pa da okrenemo turu do tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Mart 23, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo vizitke sa telefonima i vremenima polazaka: @ McMungos Jeli smo u levom restoranu (sa desne strane je "Staro Sidro", nisam zapamtio kako se zove taj levi). Naručili smo nekoliko koka-kola, kiselu, veliku porciju riblje čorbe (po dva sipanja za svakoga od nas trojice) i duplu porciju mešanog mesa (2 kg) od koje nam je dosta ostalo i na kraju dve kafe, sve za 2.000 dinara ;D Isplati se izaći iz grada samo za dobar ručak, jel da? @Komsa Nisam registrovao motore u Ramu, čekalo nas je društvo u V. Gradištu pa smo izleteli sa skele i krenuli dalje bez zadržavanja. Nismo se ni popeli do tvrđave. Jesi li bio gore? Izgleda zanimljivo na fotkama, trebalo bi da je iz 15. veka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranzr68 4 Napisano Mart 23, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kawasaki el-250 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si nole isplati se izadji iz grada radi ovog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 4, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepo putesestvije zavidim.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...