steve_yam 18 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan elem, nije punio kako treba rec je o k1 600 gsxr.sad sam napuinio akumulator i sad u leru puni 13,45,ali kad dam gas napon pada na 12,69..ima neko ideju sta je?dok ne dodjem do joske, ako neko zna sta je napamet.poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1899 Napisano Mart 16, 2010 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nasto nevalja.Al nije strasno ne prepunjava dopuni akumulator i vozi do Joske nece nista da mu fali osim sto ce malo isprazniti akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan ;D to znam haha, videcemo zvacu ga danas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Mart 16, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ili ti je crko regler ili alternator. Joska to sredjuje majstorski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan bio mi je dzek izgoreo od alternatora jer je neko pre mene nesto cackao,i radio je na 2 zice samo jedna je visila pa kapiram da je zato pregoreo.sad sam to vezao sve direktno, cini mi se ok, a i ja mislim da je regler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 18, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan problem resen moze lock Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...