rooster12 52 Napisano Maj 29, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da probam ovu kacigu i to na duzem putovanju od Beograda do Sutomora. Kaciga je veoma udobna ima dobru ventilaciju jedino nije mi se svidelo sto je veoma tiha pogotovu kad se vozi sa spustenim vizirom. Sto se tice retrovizora veoma brzo sam se naviko i dosta pomaze. Retrovizor je dobro pozicioniran tako da ne odvlaci paznju kad se ne koristi takodje moze da se steluje tako da svako moze da ga podesi prema sebi. Ako nekog jos nesto interesuje nek slobodno pita. Pozdrav svim bajkerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jun 1, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je utisak u nocnoj voznji? Odbljesak farova vozila iza tebe i to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Jun 1, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam vozio po totalnom mraku ali kad sam bio na auto putu vec je pocelo da se smrkava i nisam imao nikakvih problema s tim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisinac 93 Napisano Jun 2, 2010 U prolazu, 54 postova Lokacija: Београд Motocikl: Мønsтеr 620 i.e. Prijavi odgovor kao problematičan Нигде нисам нашао опис по питању сигурности. Јели потиљак потпуно незаштићен? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Jun 2, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da probam ovu kacigu i to na duzem putovanju od Beograda do Sutomora. Kaciga je veoma udobna ima dobru ventilaciju jedino nije mi se svidelo sto je veoma tiha pogotovu kad se vozi sa spustenim vizirom. Sto se tice retrovizora veoma brzo sam se naviko i dosta pomaze. Retrovizor je dobro pozicioniran tako da ne odvlaci paznju kad se ne koristi takodje moze da se steluje tako da svako moze da ga podesi prema sebi. Ako nekog jos nesto interesuje nek slobodno pita. Pozdrav svim bajkerima Pitanja: 1) Sta se desi ako padne samo sitna kisica ? 2) Ako se malo zaprlja zadnja plastika 3) Kako menjas gumu sto ispuca i izbledi od sunca ( onu ispod te plastike. 4) Jel ta folija koja se naziva retrovizor ista kao pravo staklo. 5) Jel ta folija pokazuje realno rastojanje izmedju tebe i ostalih vozaca 6) Da li bi verao toj foliji ( retrovizoru) i skrenuo u neku stranu a da ne pogledas retrovizor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Jun 3, 2010 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Нигде нисам нашао опис по питању сигурности. Јели потиљак потпуно незаштићен? Kaciga pruza zastitu sa svih strana i ima atest. http://www.reevu.com/ Pitanja: 1) Sta se desi ako padne samo sitna kisica ? 2) Ako se malo zaprlja zadnja plastika 3) Kako menjas gumu sto ispuca i izbledi od sunca ( onu ispod te plastike. 4) Jel ta folija koja se naziva retrovizor ista kao pravo staklo. 5) Jel ta folija pokazuje realno rastojanje izmedju tebe i ostalih vozaca 6) Da li bi verao toj foliji ( retrovizoru) i skrenuo u neku stranu a da ne pogledas retrovizor. 1) Nisam vozio po kisi tako da ne znam. 2) Samo prebrises krpom ili rukavicom. 3) Pravo da ti kazem nemama pojma nisam o tome razmisljao. 4,5) Kolko se secam od pravog je stakla i realna je razdaljina. 6)Ne treba se osloniti samo na to treba ga koristiti u kombinaciji sa bocnim retrovizorima. Moram da proverim ali znam da je kaciga bila izlozena u centru Boban u Dunavskoj 13. Javicu ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Jun 3, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan IMAS PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...