Bigor 7718 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije on veliki vec taman, samo dok se malo naviknesПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Bigor said: Nije on veliki vec taman, samo dok se malo naviknes Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Ma ja tu kao nešto kukam a u stvari mi je fantastično što je toliko velik i visok Stanem na semaforu i gledam odgore u krov kombija pored mene. Ne možeš voziti ovaj motor a ostati neprimećen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Novola je napisao: Ma dobro..velik motor pa velik, to se i dalo očekivati. Kažite mi, za karburatore (pregled, štelovanje) najbolje Bokilić? Jel znate nekog dobrog majstora u Sremskoj Mitrovici možda? Bokilić je tata-mata za Stenere po pitanju karbova. Samo ga moraš pozvati da se dogovorite oko njegovog slobodnog vremena, jer on zbog svog zdravstvenog stanja ne može puno posla da prima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Biće valjda vremena više preko zime sad. Bokilić radi i više od karbova? Onako, da je malo pregleda i da vidi tih par stvarčica što treba da se odradi, ili je baš isključivo karburatori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 973 Napisano Novembar 14, 2019 Sindikat Samostalni Jahač, 366 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Novola je napisao: Biće valjda vremena više preko zime sad. Bokilić radi i više od karbova? Onako, da je malo pregleda i da vidi tih par stvarčica što treba da se odradi, ili je baš isključivo karburatori? Radi sve ,nemaj brige,samo se prvo najavi kod majstor Bokija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 14, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću, super. Hvala na odgovorima. 'Bem ti kišu sad bi se vozao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 15, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel normalno da pređem 100km bez rashladne tečnosti i bez čepa na posudi za vodu? Skidoh plastiku i videh tu situaciju. Temperatura nije bila visoka, tek malo iznad minimuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Novembar 15, 2019 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije normalnoSad se postavlja pitanje kako je nestala tecnost iz sistemaПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 15, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bog te pita. Gledam u nju ko tele u šarena vrata, učim iz manuala i sa foruma šta i kako. Da nema neko rezervni čep viška negde da mu stoji? Ne znam kako nema ni čepa ni vode jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6082 Napisano Novembar 16, 2019 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiva restauracija-prerada u režiji Marco Saldarriaga, neki ga se sjećaju sa DakaraVozim motor, nisam bajker. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Novembar 16, 2019 Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Taj čep za vodu nije bitan, stavi nešto što ima rupicu, ne sme da bude hermetička zatvorena ta posuda( to je ekspanzivna posuda ) ST teško diže temperaturu i na +30 a zimi jedva malo podigne... Sa prednje leve strane skini polustranicu i onda ćeš doći do glavnog čepa za vodu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kreće akcija! Već dva tri dana ne mogu da upalim motor, vergla, vergla, puca iz auspuha ko omanja bomba, svećice crne i masne, ne može da sastavi. Rastavio pola motora da dodjem do svećica, skinuo, očistio, vratio, posle par verglanja ponovo masno crno, neće da upali. Desni cilindar još i ajd nije baš toliko kritično, ali levi katastrofa, plus tragovi ulja na glavi motora. Kako da ga upalim da ga oteram kod majstora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Novembar 17, 2019 Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Stavi svečice u kapke , verglaj i vidi kakvu varnicu baca za početak ! ( prisloni negde na masu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću. Jel ima veze što su neke denso svećice? Deluju ko nove, al mislim da nisu fabričke za teneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nisam sad kuci ali kada dodjem javicu ti koje Deneso mogu jer sam i ja stavljao. To sto puca je do svjecica, mozes ih baciti, odradile su svojeПослато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Novembar 17, 2019 Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan XTZ750 Super Tenere Svećica NGK DPR8EA-9 Denso X24EPRU9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2448 Napisano Novembar 17, 2019 Andragog, 5014 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Možeš smanjiti zazor. Ovako na slici izgleda da je veći nego što treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Desna svećica katastrofa baca varnicu, nešto levo desno, užas. Leva ok, bar koliko se meni čini. Znači prvo uzimam nove svećice pa vidimo dalje. Imam 1 ngk u rezervi, pa ću probati s njom. Evo samo da ručak obavim, žena će me skalpirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Te su svećice odradile svoje... Bacaj to i kupi NGK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7718 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 2957 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kolega ti vec odgovoruo, nove nisu ni skupe, NGK 370din kom.Da se i ja prikljucim sa pitanjima jer je i kod mene jedna svjecica uvjek tamnija ali nije masna vec nekakav fini talog cadji. Sumnjam na ventile ali nikako da stignem da ih prestelujem ili da mi saug na jednom karbu ne vraca kako treba? Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo upalih! Prvo sam ga upalio sa 1 cilindrom jer sam, jelte,iskusno, zaboravio da stavim kapicu na jednu svećicu. Bogami upali on i sa jednom. Kad sam drugu turio, ipalio laganica ali ipak neravnomerno radi i ler mu je tu oko 900-1000 šara a kontam da je oko 1200-1300 normalan. Šta dalje? Idem krug da obrnem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Novembar 17, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Od kada sam kupio STenere koristim Denso X24EPR-U9 koje preporučuje Yamaha i ne pamtim kada mi je probila svećica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Novembar 17, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, takve dve su bile kod mene i jedna otišla.. sa starom ngk i drugom denso sastavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 17, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan To crkavanje svecice je povezano sa prelivanjem karburatora. Ukoliko su karbovi ispravni, svecice lagano mogu 30-50000 da predju. Ta sto je crna i garava,taj je karb u problemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14925 Napisano Novembar 17, 2019 moto merkat °°, 4937 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Da si skinuo svecicu i ocistio benzin pre vracanja kape i ta bi prezivela, bilo koja to tesko prezivi, da znas za ubuduce ako se ponovo desi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...