darko987 0 Napisano Mart 12, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre nekoliko dana sam se prikljucio vasem forumu i mogu reci da sam prijatno iznenadjen svime sto sam video,od tema,putopisa i srdacnih ljudi koji su spremni da pomognu u savetima pocetnicima kao sto sam ja. Zovem se Darko Zivanovic imam 23 godine i zivim u kragujevcu.ja sam student i atleticar na srednjim i dugim prugama.iz tog razloga uvek sam gajio ljubav prema "asfaltu" i valjanju kilometara da li to bilo u kolima,bicikli ili patikama nema veze bitno je da se prodje sto vise lepih destinacija!nadam se da cu u skorijoj buducnosti imati prilike da takva iskustva dozivim i na motoru i dozivim prijatne trenutke poput vasih najiskusnijih forumasa koji se uvek trude da sto slikovitije opisu svoja putovanja recima i slikama!SKIDAM KAPU!do tada cu iskoristiti svaku priliku da razmenim iskustva i cujem savete od bajkera i naravno drugarica bajkerki,koji mi izadju u susret!)) veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Mart 12, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Darko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan E pa nema te bre Darko ja cekam kad ces da se pojavis, ajde brzo otvaraj temu u rubrici Motori da saznas sta je najbolje za tebe Iznesi svoje mislljenje sta tacno zelis i koliko imas para. I pozuri sa polaganjem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanka 0 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA Phantom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Darko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan74-Bgd 12 Napisano Mart 13, 2010 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za tebe..i motorciklisticki Kragujevac ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 13, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Inace Darka je sramota da kaze da je reprezentativac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Mart 13, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Mart 15, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...