Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav burazeri i burazerke!:)

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pre nekoliko dana sam se prikljucio vasem forumu i mogu reci da sam prijatno iznenadjen svime sto sam video,od tema,putopisa i srdacnih ljudi koji su spremni da pomognu u savetima pocetnicima kao sto sam ja.

Zovem se Darko Zivanovic imam 23 godine i zivim u kragujevcu.ja sam student i atleticar na srednjim i dugim prugama.iz tog razloga uvek sam gajio ljubav prema "asfaltu" i valjanju kilometara da li to bilo u kolima,bicikli ili patikama nema veze bitno je da se prodje sto vise lepih destinacija!nadam se da cu u skorijoj buducnosti imati prilike da takva iskustva dozivim i na motoru i dozivim prijatne trenutke poput vasih najiskusnijih forumasa koji

se uvek trude da sto slikovitije opisu svoja putovanja recima i slikama!SKIDAM KAPU!do tada cu iskoristiti svaku priliku da razmenim iskustva i cujem savete od bajkera i naravno drugarica bajkerki,koji mi izadju u susret!:)))

veliki pozdrav!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2285 postova
  • Motocikl: Honda Sevenfifty

E pa nema te bre Darko ja cekam kad ces da se pojavis, ajde brzo otvaraj temu u rubrici Motori da saznas sta je najbolje za tebe ;)

Iznesi svoje mislljenje sta tacno zelis i koliko imas para. I pozuri sa polaganjem!  ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja