bobaja 0 Napisano Mart 10, 2007 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam suzuki-ja gsx600f 1992 godiste,e sad,pukle su mi klackalice u glavi motora,pokrivilo se 6 usisnih ventila,otkinuta jedna pecurka ventila,koja se zarila u klip,tako da je motor gotov! da li moze negde da se kupi glava motora za njega i taj jedan klip,ili negde ceo agregat pa da mogu ponovo da se vozim,inace sam ga radim!znaci trebam negde da kupim delove za njega a ne znam gde,i koje su cene! POMAGAJTE LJUDIIIIIII!!!! :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 10, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan i qq tebi kako je sve to uspelo da ti se desi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 11, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Lik iz Amerike se bavi uvozom motocikala u SRB, slao je i agregate a DRAG-u je nabavljao neke delove za superstreeta. Registrovan je na ovom forumu, nick mu je FULL TROTHLE. Pokusaj da ga pronadjes. Ako ne uspes javi mi se na 063-8-357-599. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobaja 0 Napisano Mart 11, 2007 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugar. Nazvao sam Raju iz Mladenovca, a sutra cu i Taleta pa ce vidimo sta ce da bidne. Treba mi klip i glava kopletna ili 6 ventila, gumice i 8 klackalica pa da uradim moju a mi druze cujemo se svakako pa kad se sastavi i da se provozamo, idu lepi dani! POZDRAV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...