Deki ZeMuN 5 Napisano Februar 25, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi skinuo sam cev koja ide od izduvne grane do topa duzine je negde oko 30-35cm,sva je nekako pozutela pa me interesuje sta je najbolje da uradim da je vratim u fabricko stanje,zavrsetke topa sam sam polirao i izgledaju lepo i sad kad na sve to stavim tu cev bas odskace izgledom,a pitam za savert sta da radim posto ima nekih usica na sebi pa je nepristupacno za ovo moje poliranje???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ma to lepo ispoliras da se sija pa onda lepo sednes na motor i pun gas na auto putu do Nisa i nazad pa onda pogledaj tu cev da li se jos uvek sija............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...