radoica 15 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Sto ce reci da je jedan A4 15 dinara, odnosno 5 250 dinara za 350 A4 listova, tj. 1050 nalepnica. Hm....5250 din.....nije bas da je mala kinta... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 2, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nije malo, ali i nije ni mnogo, 25 ljudi po 200 kinti i eto! Ali ajde da vidimo i ostale ponude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 3, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan pa tako nekako, ali to je čini mi se bolja ponuda od one 3 dinara nalepnica dimenzije 11x9cm (na 1000) a i pogledaj koliko bi izašla jedna A4 u nekoj kopirnici ili štampariji po gradu tipa copy centar... meni su naplatili 54 dinara čini mi se.. danas mi se javlja i čika Srki, vlasnik treće štamparije koju sam kontaktirao, sinoć mi je javio da je juče bio u gužvi pa nije stigao da pogleda i sračuna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan E odlicno, onda kada skupimo sve ponude videcemo gde smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Mart 3, 2010 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zainteresovan za jedno desetak komada, slobodno ajvite kome kinta i kad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Mart 3, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam zainteresovan....+1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Mart 3, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 3, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako... stigla je i treća ponuda (što se mene tiče) i ona je najozbiljnija, ali je takva i cena... čika Srki je video nalepnice i rekao da ima neku belu foliju koja trpi sve spoljašnje uslove (kišu, sneg, so, sekire...) i sms glasi ovako: "Dakle 1000 nalepnica 2/0 sito na pvc beloj foliji sa filmovima obrezano je 19750din a 3000kom je 39500din." Dakle, kao što vidite, cena je drastično veća... 39500/3000=13.16din po komadu. Dakle ako bi svako kupio po jednu - i nije strašno ako je baš toliko kvalitetnija...ali ako je uporedimo sa 2.70din po komadu... koja nije na toj fancy foliji... nem' pojma, eto teme za diskusiju... Pošto se već pominjao GSP, prođe mi kroz glavu da bi one možda pasovale na busevima, tj da bi bile odgovorajuće zbog istrajonosti... Aj sad ću cimam druga Tasu da vidim koliko su kod njega na tim fancy folijama (tasa je onaj dečko što je dao ponudu za 2.7din/kom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 4, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim temu. Svaka čast na ideji! Ima par štamparija i po Subotici, malo ću da se raspitam, pa javljam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako... stigla je i treća ponuda (što se mene tiče) i ona je najozbiljnija, ali je takva i cena... čika Srki je video nalepnice i rekao da ima neku belu foliju koja trpi sve spoljašnje uslove (kišu, sneg, so, sekire...) i sms glasi ovako: "Dakle 1000 nalepnica 2/0 sito na pvc beloj foliji sa filmovima obrezano je 19750din a 3000kom je 39500din." Dakle, kao što vidite, cena je drastično veća... 39500/3000=13.16din po komadu. Dakle ako bi svako kupio po jednu - i nije strašno ako je baš toliko kvalitetnija...ali ako je uporedimo sa 2.70din po komadu... koja nije na toj fancy foliji... nem' pojma, eto teme za diskusiju... Pošto se već pominjao GSP, prođe mi kroz glavu da bi one možda pasovale na busevima, tj da bi bile odgovorajuće zbog istrajonosti... Aj sad ću cimam druga Tasu da vidim koliko su kod njega na tim fancy folijama (tasa je onaj dečko što je dao ponudu za 2.7din/kom). Skupo bre...To izadje 19,75 dinara nalepnica...mnogo je. Vidi kakva je folija u toj stampariji koja je ponudila 2,7. mislim da je 19,75 bas mnogo. Verujem da su kvalitetne, ali ne treba bas branik da nadzive. Pratim temu. Svaka čast na ideji! Ima par štamparija i po Subotici, malo ću da se raspitam, pa javljam.... Pitaj i javljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Svako bi trebao da je ima u dzepu i na semaforu je samo pljunesh na bus. Moto gerila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svako bi trebao da je ima u dzepu i na semaforu je samo pljunesh na bus. Moto gerila! ;D ;D ;D ;D dobra ideja ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Mart 4, 2010 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sto ce reci da ako ce se nasumice lepiti na vozila tipa bus, morate razmisliti da i lepak na nalepnicama bude dobar, posto se nema vremena da se ocisti povrsina od prasine i prljavstine koja postoji na svakom vozilu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Mart 4, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan autobusi se peru svaki dan tako da je to malo veci trosak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 4, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan ... Nalepnice na busevima bi trajale 1 dan ili krace jer bi ih odlepljivali zaposleni u GSP-u. Na autima bi se ponosno vozile godinama. čika Srki je video nalepnice i rekao da ima neku belu foliju koja trpi sve spoljašnje uslove (kišu, sneg, so, sekire...) Materijal koji trpi sve nabrojano je od proizvodjaca ORACAL. Kvalitet je proveren, na kolima imam neke nalepnice 7-8 godina i dobro drze. Mislim da je veci problem postojanost i kvalitet farbe (izbledela je posle toliko godina). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 4, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan hehe, ja već nosim sa sobom 3 komada. od kada se otvorila ova tema, u roku od dva dana su me isekla tri pajsera i to ozbiljno i baš mi bilo žao što nisam imao kod sebe nalepnicu da ih stignem i na sledećem semaforu im zalepim po jednu... tako da sam sada opremljen ovima iz copy centra Javljam danas šta mi je Tasa odgovorio o kvalitetu onih od 2,7 din i ceni ovih neuništivih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Mart 4, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sada sam se čuo sa Tasom, jbg dečko je na Jahorini na skijanju pa ga nije lako ni uhvatiti... Kaže da bi svakako bilo bolje da je PVC materijal, ali to je veći trošak... Pošto bi onda bila sito štampa itd... Cenu će mi javiti kada bude stigao, danas-sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Mart 6, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Juce je trebalo da me zovu iz shtamparije, ali nista. Ako se ne jave danas do 12.00 ,zovem ja njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se raspitao, Subotica skupa do zla Boga .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marex86 1 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu ideju za text DVAPUT GLEDAJ, NIJEDNOM SECI Evo napravio sam i ja slicicu, izvinjavam se na iskoriscenoj slici motora i auta, ako je problem samo recite sklonicu je Uradio sam samo crno belu verziju zbog jeftinije stampe. Ubacio sam crno bele strelice nesto kao da trebaju da gledaju i levo i desno. Isle bi 4 nalepnice na A4 E sad sto se stampraije tice, ja cu najverovatnije stampati neki materijal u toku sledece nedelje, pa posto vec imam dosta stvari za stampanje i popust na kolicinu mozemo da dogovorimo da se odstampa i ovo pa da udje u popust. U pitanju je digitalna stampa tako da ja mislim da nece biti problem sto je razlicito od onoga sto ja stampam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 6, 2010 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu ideju za text DVAPUT GLEDAJ, NIJEDNOM SECI Evo napravio sam i ja slicicu, izvinjavam se na iskoriscenoj slici motora i auta, ako je problem samo recite sklonicu je Uradio sam samo crno belu verziju zbog jeftinije stampe. Ubacio sam crno bele strelice nesto kao da trebaju da gledaju i levo i desno. Isle bi 4 nalepnice na A4 E sad sto se stampraije tice, ja cu najverovatnije stampati neki materijal u toku sledece nedelje, pa posto vec imam dosta stvari za stampanje i popust na kolicinu mozemo da dogovorimo da se odstampa i ovo pa da udje u popust. U pitanju je digitalna stampa tako da ja mislim da nece biti problem sto je razlicito od onoga sto ja stampam. Jel si ti ozbiljan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marex86 1 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na sta ciljas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 6, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ko će shvatiti slogan na pravi način, majke ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Mart 6, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju vec smo izabrali nalepnicu, sad samo jos da vidimo sto se tice stampanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marex86 1 Napisano Mart 6, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je bio samo predlog, to mi je prvo palo na pamet , mada upravu si, ima glupih ljudi koji nece to ukapirati A sto se stampanja tice, nisam mislio za stampanje ove koju sam pravio, nego koja je dogovorena. BTW ja sam ovde na forumu nashao lika koji radi u shtpariji tako da mozemo i njega da pitamo, ali ja kada sam prichao sa njim, na neku malu kolichinu se ne isplati shtampati kod njega, jer nije digitalna shtampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...