maxxa 303 Napisano April 27, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma ne treba da se plaća, "donacije" su na dobrovoljnoj bazi - ko koliko hoće-može, a i ne mora nalepnica iz prve ture ima još stotinak, oko 150... kome treba neka viče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hiljadu dinkosa od mene Recite, ko, kad i gde..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 27, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan još uvek sam ja blagajnik radim na Dorćolu (ove nedelje od 07 do 15), živim na Zvezadri... 0641983069 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam tu negde na Zvezdari, mogao bi doci u Balansero na kotlice posle 5 bit ce jos kandidata nadam se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 28, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan e izvini, gužva na poslu, nisam gledao forum, a kući kasno došao pa nisam ni video, ostavih ja u Balanseru prošli utorak, ako ih nema više ostaviću još sledećeg. Ima ih i kod Siniše u Ruzveltovoj još to sam juče proverio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Brate odavno sam ja to zalepio..Nego bih da dam pare za nove..Ovo su ok ali dobro je to Busman izanaliziro..Ipak se samo vidi "spasi zivot". Jos popodne sam tu, pa nisam par dana..Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano April 28, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan 0k, ja sam se upravo vratio sa puta službenog, ako ti odgovara večeras pošalji sms kada i gde i vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 29, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ne ide..Ajde u petak ili subotu da se nadjemo jer pre ne mogu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1713 Napisano Maj 4, 2010 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, jedan nas clan na svoju inicijativu omogucio da se na HaloOglasima, u rubrici 'Automobili' vrti baner iz nase sad vec i kampanje - 'Pogledaj dvaput, spasi zivot!' Pogledajte: Link: http://www.halooglasi.com/vozila/prikaz.aspx?&rub=automobili&pkm=1&wr=41 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 4, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan wow kuL! i link na crnu hroniku, odlična ideja! svaka čast! ko god da je hvala mu, možda me danas iseče jedan manje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Maj 4, 2010 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan KIKA moze li za mene 2 kom? (sa sve racunom, da ne citam i delim koliko kostaju ta dva komada) Pozdrav naravno, svašta i ti pitaš Ni KIKE ni nalepnica? ??? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno je ovo sa banerom na halooglasima treba ih postavljati gde god mozemo samo se nadam da je taj nas clan prvo zatrazio odobrenje od bjb urednistva pre nego sto je to uradio na "svoju inicijativu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Maj 4, 2010 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Da neko konkretno nesto uradi... skidam kapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 4, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene ima još 50-ak starih nalepnica pa kome treba nek viče Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 5, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nalepnica ima kod scube, kod mene, kod Siniše u Ruzveltovoj i u Balanseru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze koja da se posalje .Moze i obicnom postom u koverti. Stevan Jevtić Vuka karadžića 31 21201 Rumenka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 6, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jevto kasno sam video, šaljem sutra pre podne. pozz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi da se skupimo..pa da budu jos bolje i lepse sigurno vec imaju nekog efekta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ko ima baner i ko je koordinator akcije, imam neke ideje u glavi, pa bih da prozborimo par reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 7, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan ne znam ko je napravio onaj baner, ali možeš da ga preuzmeš sa halo oglasa samo se konsultuj sa Pablom da vidiš da li će da ti dopusti da uradiš isto što je i neko na halo oglasima uostalom, neka se javi ko je, imam i ja kombinacije za neke sajtove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Maj 19, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nista od nalpnica? popile se? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Maj 20, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan heheheh, nisu - pa zvao bih vas sve biće nešto, za sada se javio i vlajko da da kintu, ali ja malo kočim zbog haosa na poslu... sa njim će to biti 3k din, i onda nam fali još toliko i imamo za još jednu turu mislim nalepnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti kazem da dodjes u Balansero utorkom Em je dobro zewzanje em mozemo malo vise da procakulamo o svemu negoli ovde.. A i da skupimo to sto fali.. p.s. za DDK akciju, nisam tacno znao gde je (slabo idem Titi u posetu) ali kad videh nalepnice na kolima..znao sam da smo tu.. A i svirkaju mi motociklisti kada vide nalepnicu oma se zna da smo nasi! Ajmo samo efektniju da osmislimo..pare valjda nisu problem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Maj 20, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan mogao je dodje i juche ... udavili bi ga piletinom, pa moze bira, glot krilca, krilca sa persunom i belim lukom, ili umochena u ljuto .. pa biraj ... evo vlajko ce potvrdi da je bilo ljuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...