zlig0r 1929 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Potreban prednji blatobran za Hondu Afriku twin rd07, nov ili polovan Honda je RD07, ne znam da li moze i drugi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Idi na www.moto-berza.com Imas tako coveka koji prodaje dosta delova za sve Hondine modele. Inace covek je iz Kanjize i nabavlja delove iz Madjarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da skontam ko je u pitanju! tj da nadjem! molim tem, ne bilo ti zapovedjeno da mi linkujesh njegov oglas ili bilo kakav kontakt na pp elem, blatobran i dalje potreban~! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga oglas: - Oprema i delovi - NSR, XL, Dominator, Transalp, Varadero, MTX, CR, CRM, itd. 125, 200, 250, 350, 500, 600, 650, itd. Godiste 1993 Kilometraza 5300 km Stranac ne Dodatne informacije: Delove za sledece Honda motore : NSR 125, XL 125, XL 250, XL 350, XL 500, XL 600, Dominator 650, Transalp, Varadero 125, MTX 125, MTX 200, CRM 125, CR 125, CR 250, itd. JOŠ POLOVNIH I NOVIH DELOVA ZA VISE VRSTA MOTORA ! Popravljamo bendixe, frajlaufe, samohodace za Aprilia Pegaso, itd.! Kupujemo havarisane, neispravne i nekompletne motocikle, moze biti i stranac, samo realne ponude! Cena 10 eura Kontakt: 063/636-156 Oglas postavljen: 19.Feb.2010 stampanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 26, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i bude od pomoci ... http://www.bike-teile.de/index.php?seite=einzel&teilid=405632 http://www.bike-teile.de/index.php?seite=einzel&teilid=650536 http://www.bike-teile.de/index.php?seite=einzel&teilid=693990 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan ribolovan, VELIKO hvala za ove linkove iz nemachke! to mi je najlakshe reshenje...al mi treba josh jedna stvar, ali ne znam kako da objasnim shta je! one "chizmice" shto stoje oko predih vila, tj plastichna zashtita za prednje vile izguglovao bih na ovom nemachkom sajtu i to, ali nem pojma kako se to zove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Februar 27, 2010 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan ribolovan, VELIKO hvala za ove linkove iz nemachke! to mi je najlakshe reshenje...al mi treba josh jedna stvar, ali ne znam kako da objasnim shta je! one "chizmice" shto stoje oko predih vila, tj plastichna zashtita za prednje vile izguglovao bih na ovom nemachkom sajtu i to, ali nem pojma kako se to zove Plastike prednjih vila ...Verkleidung Gabelholm ...http://www.bike-teile.de/index.php?seite=einzel&teilid=698652 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan to je to! opet VELIKO HVALA! imash pivo-dva-tri-pet-shest ako te put nanese do NS-a i "Caffe DV"-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jul 20, 2010 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan spletom chudnih okolnosti, OPET mi je potreban predni blatobran za Afriku! svaka pomocj dobrodoshla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...