Aleksandar67 82 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ako trazite katalog delova za motocikle scootere ili ATV mozete ih naci na sledeci nacin. Na compu pokrenete aplikaciju REMOTE DESKTOP CONNECTION Kada se otvori prozor unesete sledecu IP adresu: 69.213.66.54 zatim connect. Otvorice vam se novi prozor sa programom... Onda izaberite FILE pa Opent Parts Catalog, i dalje trazite......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miryu 160 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Bgd Zvezdara Motocikl: Aprilia Atlantic 250 Prijavi odgovor kao problematičan nego druze gde se nalazi ta opcija REMOTE DESKTOP CONNECTION??? i sta stim delovim, jel mogu da se naruce, malo jasnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Za korisnike Windowsa: Start->Run i ukucati "mstsc" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ides na START pa Programs: pa Accessories Ako imas Windows Vistu tu ces naci Remote Desktop Connection ako imas Windows XP onda otvoris posle Accessories Communication tu ces naci Remote Desktop Connection Na Online part katalogu mozes da vidis jasan opis delova i njihove kataloske - fabricke oznake tj. brojeve. To ti moze pomoci kada trazis da kupis delove od ovlascenih prodavaca, ili da vidis koji delovi idu u koje sklopove. Inace sajt je u USA i preko njega ne mogu da se porucuju delovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ako je USA onda se delovi mogu narucivati samo preko njih tj. kataloski brojevi nisu orginalni oni po kojima se inace narucuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Provereno da su original proizvodjacki. Licno sam porucio za Hondu u centru S prema tim brojevima i dobio kao sto je u katalogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Februar 23, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za korisnike Linuxa, dovoljno je u shellu otkucati tsclient Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Februar 23, 2010 Zainteresovan, 651 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam probao! RadI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Februar 23, 2010 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ne otvara! Kaže "done" i to je to. Nema nikavog prozoraa. Vista. edit: ma kakav "done" to mi piše na dnu mozille kliknem na to što ste rekli da kliknem i Djoka Marjanović. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mik 73 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan Medjutim, ako kojim slucajem imate Suzuki, onda sve to uopste ne morate da radite. Za Suzuki imate ovo : http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm S leve strane izaberete godinu, pa kad na desnoj izlista modele onda izaberete svoj, a onda trazite odredjeni sklop ili grupu. Dobicete "eksplodirani" crtez i "pozicije". Te "pozicije" (kataloski brojevi) vaze u EuroSumar-u. (Ja sam sa tim kataloskim brojevima kod njih narucio filter za vazduh (zapravo su njega imali na lageru pa sam ga kupio odma') i neke plasticne tiplove (nek' se nadje, za svaki slucaj)) Napomena: nisam gled'o bas u dlaku, ali mislim da i cene koje su date na "alpha-sports" odgovaraju onima po kojima sam kupio te stvarcice u EuroSumaru. (Ovo, podrazumeva se, vazi za one kojima je BG blizu, a to bi trebalo da funkcionise i preko "Maxracing" servisa iz Loznice) (... i pazite na boju (boje su takodje razvrstane kataloskim brojevima), cak i plasticni tiplovi imaju neke nijanse) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...