dul-boy 4 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 88 postova Lokacija: nbgd-obrenovac Motocikl: SC 57 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh u naslovu na displeju pise FI+LAMPICA OD ULJA GORI NON STOP!Motor normalno radi dobro ide...ima power commander...posle pranja se pojavila lampica i FI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Februar 24, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista ??? Truba je da tema nema nijedan odgovor,zato cu ja malo da "pametujem". Ako se to kako kazes dogodilo posle pranja,vrlo je verovatno da neki od konektora nije vise vodootporan.To sto se pojavilo FI ne mora odma' da znaci da je problem u ubrizgavanju Komp. izbaci to za bilo koji problem,posle se kad "udjes" u njega otkrije se sta je u stvari. Ono sto sam hteo u stvari da napisem je,da ce (ako je stvarno u pitanju malo vode na kontaktima)posle nekog vremena lampica sama da se ugasi,ali ce greska da ostane memorisana u kompjuteru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ako gori i dalje lampica obrati mi se na PM da ti objasnim kako da ga prebacis u dijagnosticki mod da vidis sta mu je i sta je dalje ciniti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...