zileivan 7 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Trebaju mi plocice za yamaha tts i ktm400exc Koje peporucujete i gde da kupim u Bg.? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Februar 21, 2010 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Idi u Guevaru, ili u Markos, a možeš da nazoveš i neke od naših dobavljača: Bera, Sekula, Raja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Februar 21, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan mislim da cu pre da odem u prodavnivu ,posto ne mogu da cekam 15tak dana da mi stignu stoje mi motori a ide lepo vreme,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1043 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 3007 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan www.165.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...