Mrshavko 5 Napisano Mart 3, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi je bio na servisu u Balosavi.Zamena ulja,filtera,guma i.t.d.Proverili su svecice i rekli da su ok ali sada kada ga upalim i dam naglo gas on promeni zvuk i kao da radi na tri klipa do 4-5000 obrtaja a onda ga slozi.Kad dajem lagano gas sve je ok.Pre servisa je sve radilo normalno.Zvao sam servis,oni mi kazu da nista nije stelovano i da bi sve trebalo da bude u redu.Moze li neko da predpostavi sta je da ne bijem put ako je neka sitnica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 3, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan provjeri kablove od svjecica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toni46 0 Napisano Mart 3, 2007 U prolazu, 51 postova Lokacija: usora Prijavi odgovor kao problematičan provjeri kablove od svjecicau mene je bilo tako na fzr a ja sam nastelovo kraburatore i ocistio ih i sad je sve ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Mart 3, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan provjeri kablove od svjecica redu je.Olabavila se zica od svecice.Namestio sam.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Mart 3, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi je bio na servisu u Balosavi.Zamena ulja' date='filtera,guma i.t.d.Proverili su svecice i rekli da su ok ali sada kada ga upalim i dam naglo gas on promeni zvuk i kao da radi na tri klipa do 4-5000 obrtaja a onda ga slozi.Kad dajem lagano gas sve je ok.Pre servisa je sve radilo normalno.Zvao sam servis,oni mi kazu da nista nije stelovano i da bi sve trebalo da bude u redu.Moze li neko da predpostavi sta je da ne bijem put ako je neka sitnica?[/quote']Upravo sam se cuo sa Draganom iz Balosve da vidim dali je moj motor gotov, a on mi kaze da na tvom motoru nije radjen nikakav servis vec samo zamenjene gume i Ulje sa filterom. Znaci ne moze nikako da bude do toga sto su oni radili. Jel ti motor javlja neku gresku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Mart 3, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi je bio na servisu u Balosavi.Zamena ulja' date='filtera,guma i.t.d.Proverili su svecice i rekli da su ok ali sada kada ga upalim i dam naglo gas on promeni zvuk i kao da radi na tri klipa do 4-5000 obrtaja a onda ga slozi.Kad dajem lagano gas sve je ok.Pre servisa je sve radilo normalno.Zvao sam servis,oni mi kazu da nista nije stelovano i da bi sve trebalo da bude u redu.Moze li neko da predpostavi sta je da ne bijem put ako je neka sitnica?[/quote']Upravo sam se cuo sa Draganom iz Balosve da vidim dali je moj motor gotov, a on mi kaze da na tvom motoru nije radjen nikakav servis vec samo zamenjene gume i Ulje sa filterom. Znaci ne moze nikako da bude do toga sto su oni radili. Jel ti motor javlja neku gresku? Ma sve je ok.Kazem,kabl od svecice.Nisam ni sumnjao u njih.Namestio sam,radi k'o sat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Mart 3, 2007 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi je bio na servisu u Balosavi.Zamena ulja' date='filtera,guma i.t.d.Proverili su svecice i rekli da su ok ali sada kada ga upalim i dam naglo gas on promeni zvuk i kao da radi na tri klipa do 4-5000 obrtaja a onda ga slozi.Kad dajem lagano gas sve je ok.Pre servisa je sve radilo normalno.Zvao sam servis,oni mi kazu da nista nije stelovano i da bi sve trebalo da bude u redu.Moze li neko da predpostavi sta je da ne bijem put ako je neka sitnica?[/quote']Upravo sam se cuo sa Draganom iz Balosve da vidim dali je moj motor gotov, a on mi kaze da na tvom motoru nije radjen nikakav servis vec samo zamenjene gume i Ulje sa filterom. Znaci ne moze nikako da bude do toga sto su oni radili. Jel ti motor javlja neku gresku? Ma sve je ok.Kazem,kabl od svecice.Nisam ni sumnjao u njih.Namestio sam,radi k'o sat. Ti si tu gresku nasao brze nego sto sam ja stigao da napisem tekst . Vazno je da je problem resen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Mart 3, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor mi je bio na servisu u Balosavi.Zamena ulja' date='filtera,guma i.t.d.Proverili su svecice i rekli da su ok ali sada kada ga upalim i dam naglo gas on promeni zvuk i kao da radi na tri klipa do 4-5000 obrtaja a onda ga slozi.Kad dajem lagano gas sve je ok.Pre servisa je sve radilo normalno.Zvao sam servis,oni mi kazu da nista nije stelovano i da bi sve trebalo da bude u redu.Moze li neko da predpostavi sta je da ne bijem put ako je neka sitnica?[/quote']Upravo sam se cuo sa Draganom iz Balosve da vidim dali je moj motor gotov, a on mi kaze da na tvom motoru nije radjen nikakav servis vec samo zamenjene gume i Ulje sa filterom. Znaci ne moze nikako da bude do toga sto su oni radili. Jel ti motor javlja neku gresku? Ma sve je ok.Kazem,kabl od svecice.Nisam ni sumnjao u njih.Namestio sam,radi k'o sat. Ti si tu gresku nasao brze nego sto sam ja stigao da napisem tekst . Vazno je da je problem resen. Ma da.Muvao sam se ceo dan oko toga i sredio. P.S.Pozdrav za momke iz servisa.Da ne misle da sam njih nesto napao.Cuo sam se sa Gagijem i on mi je rekao sta moze da bude pa nisam hteo da ga smaram jer sam predpostavio da je neka glupost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...