andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan da ubacim i neku sliku sada sam nesto trazio po internetu pa nasao ove grill -ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan jos slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan nema vise.............................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan e sad samo akva -jet ili jedan laser , kupis prohromski i alu lim i napred moze svasta da se napravi ........................... : : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan http://waterjetserbia.com/ oko 30e po komadu na njihovom prohromu vec radjeno ... chak sam crtao nekom sa foruma sa strshljanom za horneta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da li od prohroma moze da se napravi i onaj stitnik za lanac koji vecina motora ima plastican? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Da li od prohroma moze da se napravi i onaj stitnik za lanac koji vecina motora ima plastican? moze ja sam pravio par komada od prohroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Februar 19, 2010 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Onda cu kod njih da probam da napravim pa mozda i ustedim koji evric. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Racunaj da bilo sta sto pravis u Waterjet-u moras platiti najmanje 40e. Prosle god kada se povela priča o tim maskicama hladnjaka ja sam za nas nekoliko nabavio crteže uz pomoć nekih forumasa, i malo se raspitao oko izrade. Realna cena prohromske maskice je tada bila oko 25eura/komadu, ali oni ne prihvataju poslove manje od 40e. Najbolje resenje je da se skupi nekoliko ljudi pa da rade zajedno. Tada sam živeo u Čačku pa mi je bilo malo komplikovano da se cimam samo zbog toga u Mladenovac, ili da radim sve to preko kurirskih sluzbi, zato sam odustao. Za sledeci motor cu sigurno napraviti masku hladnjaka jer ne samo da je jeftinije od kupovne nego mozes da je napravis onako kako se tebi svidja i da imas unikatnu. Samo treba da nadjes nekoga ko ume da barata Auto CAD-om. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexter 38 Napisano Februar 22, 2010 West Balkan Rider's, 303 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze i u korelu sacuvas crtez kao .dvg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan neznam , meni su radili slova za neke reklame i za manje para , al u principu znam da lasetu jeepu me koshtao sa materijalom 3500din a kod marelje u zemunu na waterjetu 100e+pdv + da donesem materijal , mladenovac nisam zvao jer mi trebalo tog dana ... al znam da su bili jako povoljni pokushavam da se setim shta mi je bilo najjeftinija porudzbina ali evidentno da su mi se sve vrtele oko 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...