koresovac 21 Napisano Jun 1, 2019 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CM125,GPz 550 Uni-trak Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao sam i to, izbacuje da ima problema sa procesiranjem fajla i izbaci me. Kome treba nek ostavi broj ili e-mail pa cu mu poslati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikara 0 Napisano Januar 22, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, registrovao sam se na forumu samo zbog ovog projekta. Da li bi neko mogao da mi posalje sadrzaj za PIC? Mail je mikara9@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikara 0 Napisano Januar 23, 2021 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo, zahvaljujem se Goranu Brankoviću i Nenadu Miševicu! Nemam reci stvarno, tema je ovoliko stara a prvi odgovor mi je stigao vec posle par minuta. Ako nekome jos treba https://easyupload.io/atqiyl ili neka mi pusti por. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...