bmwADV 32 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan imam ktm lc4 640 enduro pa bih hteo da mu stavim supermoto tockove nasao samtočkove od ktm lc8 950 super moto pa me zanima da li se oni mogu uklopiti hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Maj 15, 2010 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Čitam za ove feluge , imaš model LC4 640 koji planiram kupiti stoga bi te zamolio da mi malo opišeš stroj. Kakav je i to. Mane vrline... Hvala ti unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3360 Napisano Mart 5, 2011 Drug član, 1361 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 950 ima širu zadnju felnu 17x5,5 dok je kod 640 17x5. Prednja je 3,5 kod oba. Glavčine nisu iste koliko ja znam jer 950 ima lanac sa leve strane a 640 obrnuto i napred ima dva diska. Možda bi moglo da se uglavi al da se pre toga raspletu oba seta točkova i da se glavčine sa tvog motra stave na felne od 950, pod uslovom da 950 ima zičane felne a nema. Šalu na stranu, ne znam gde bi kod nas to kupio ali sudeći po cenama na netu, nova prednja felna je 150$,zadnja 170$. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...