Triva Rossi 8 Napisano Mart 1, 2007 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, neda mi djavo mira... Zanima me koliko mi je pametno da pocupam te prigusivace i staklenu vunu iz izduva... Posto je motor jako tih... Razumite me ipak sam sad tek napunio 17 A sad trenutno nemam kesha da mu kupim neki izduv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 7, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Moj prijatelj odavde vozi isti motor i nasao je topove TORRA. Mislim da je tip iz Kragujevca ili Kraljeva. Par je 400e, a skida mu kat, ali posto kazes da nisi pri parama mozes "pocupati" sve. Dobices na zvuku sigurno a i olaksaces mu disanje koliko-toliko. Ako se odlucis za to nadji nekog ko zna i pazljiv je da Ti ne iskasapi topove, mada bi Ti toplo preporucio da se strpis i malo prikupis pare. Znam da je fazer mnogo, mnogo tih, narocito za nekog ko ima 17 godina , ali bi Ti ipak preporucio da se strpis. Ako Te interesuje tel za ove topove zovi me slobodno na 063-8-357-599! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ove topove za FAZER-icu, iz oglasa na motori.hr. BRUKA!!! Ako ne bude šljakala slika evo link http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Što se tice vaðenja izolacije, bojim se da æe ti se prepržiti ribice koje budeš vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 9, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ove topove za FAZER-icu' date=' iz oglasa na motori.hr. BRUKA!!! [img']http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg[/img] Ako ne bude šljakala slika evo link http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Što se tice vaðenja izolacije, bojim se da æe ti se prepržiti ribice koje budeš vozio. Pa nece ih preprziti. Vadjenjem sadrzaja topa olaksava vrelim gasovima izlazak i samim tim, posto nema vrtlozenja vrelih izduva unutar topa, spusta temperaturu lonca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nece ih preprziti. Vadjenjem sadrzaja topa olaksava vrelim gasovima izlazak i samim tim, posto nema vrtlozenja vrelih izduva unutar topa, spusta temperaturu lonca. Nisam bas siguran u to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Mart 9, 2007 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Extra su topovi... mislim da cu se strpiti jos malo... Kako se cuje motor sa tim TORA izduvom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 9, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan Nisam cuo fazera sa torrom, ali cuo sam druge 4-redne japance i OK je zvuk. U principu, bilo koji otvoreni top ce ispuniti Tvoja ocekivanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Triva Rossi 8 Napisano Mart 10, 2007 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: KIKINDA Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Mart 10, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da pojacas samo zvuk, uzmi burgiju 10mm duzine 300mm i probusi po dve rupe kroz izduvne cevi. Neces dobiti ni izgubiti nista sto se tice snage ali zvuk postaje prijatno bucan. Provereno !!! Inace originalni lonac ima sloj izolacije debeo oko 10mm a unutra nema staklene vune, samo pregrade. Imam semu sa svim merama tog lonca negde, pa kada nadjem poslacu ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...