Dutchman 114 Napisano Februar 12, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ako nekom treba za preradu , fi 8cm a gledano sa boka 14cm od vrha sochiva do nozica za sijalicu , ima i motoric za shtelovanje i polugicu za manuelno shtelovanje , razvaljeno iz fara za kola , ja hteo da budzim pa nishta od toga 1500 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde samo mi reci koja sijalica ide u to socivo? I reci mi gde se nalazis u bg-u? svidja mi se za budznenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 13, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je H4 , ja sam na vracharu 0638108914 slikacu zadnju stranu i da proverim dal sam u pravu za sijalicu a i nacicu neku rezernu da proverim bar to nije problem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 13, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kog fara je to? Koji auto? Ajde vidi bitno mi je za sijalicu.. Zbog ksenona. Da znam sta da radim i kako.. I daj jos koju slicicu.. hvala.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je H7 ako sam dobro video , zeza me mob da prebacim slike vec dva dana , trebalo bi da je od fiat punta bice i slika kad mi proradi bluetooth Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ok.. Mora i ja da se spustim do motora da vidim da li ce da stane to socivo.. Posto nije bas ni kratko, 14 cm treba da se smesti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 3, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan mesto za sijalicu e i ima neki motoric koji povlachi polugu i zakloni pola sijalice , nemam pojma shta je e i iskopao sam drugo sochivo djuture za 20eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 4, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Moze LOCK prodato josh juche chim sam updejtovao slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...