Lucky_zr 1 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Motor je u odlicno stanju,nije padano,ide kao lud ,ma sve pohvale... Mesto:Zrenjanin Km:15000 Ako neko ima dodatnih pitanja nek pita.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky_zr 1 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan xe,xe...znam bre...ali adrenalin za brzom woznjom i izivljavanje je drasticno porastao kod mene...a i sad sam "velik"... pa sad ce mo da vidimo neki ATV i tako to...inace je nebi prodao...pihh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hari 1 Napisano Februar 12, 2010 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Subotica Motocikl: HONDA CBR 600RR 05 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj neku menjazu uz doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky_zr 1 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Iskren da budem NEVOLIM polovne motore...imao sam apn-6 nov,aprilia nova,i planiram nov ATV... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmiillan 0 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan godiste i cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky_zr 1 Napisano Februar 12, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan 2007 god.,cena nekih 1700 nije fix... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...