Charuga 769 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se tacan naziv ove boje.....posvadjasmo se dali je bela ili siva metalik????? Uglavnom jedva nadjoh ovu sliku na netu sa tom bojom ...... Pitanje je gde moze kod nas da se kupi i zna li neko tacnu oznaku........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Perla bjela, ili na italijanski "bianco perla" Proguglaj, naletićeš sigurno na nekom sajtu da je imaju u ponudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da znam tacan naziv kod nas.....da znam da kazem drugaru sto ce da farba...nebih voleo da mu kazem recimo "bianko perla" a da bude neka druga "bela".....objasnjavali su mi da takve boje imaju sitnije i krupnije e sada dali perle ili kristale....bem ga. mogu biti slicne itd.... Zato i postavih ovde posto znam da imamo dosta farbaca i strucnjaka i kada se oni usaglase u tacnoj oznaci ....znacu tsta da trazim....a ne da dozivim sok kada se motor ofarba da vidim da to nije to.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan zovi trion, oni su zastupnici za srbiju, mozda budu voljni da ti kazu tacno sta pise u paprima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan zovi trion, oni su zastupnici za srbiju, mozda budu voljni da ti kazu tacno sta pise u paprima preteče me, gledao sam sad po stranim forumima, svi kažu da ima kod u manualu, al niko da ga napiše Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pitaj na tom forumu, sigurno ce ti reci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan pitaj na tom forumu, sigurno ce ti reci Tema je stara ko grčka, a i nisam registrovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan 5 minuta posla, ja za sve gluposti koje sam pitao vezano za afriku sam dobio odgovor maltene odmah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ducati.org/forums/showthread.php?t=12182 nemaju oni pojma, a i ja sam mislio da su iste za ducati i mv, al izgleda nisu za dukati ni na dva različita primjerka iste boje charuga probaj od dilera da izvučeš kodove ima tu slojeva kolko hoćeš, ako se ne javi neko ko je već radio te koktele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan odesh u ehom maxmayer i trazish za mv agustu to i to godishte perla belu i oni ti umixaju iz kompjutera , ja pravio belu za gsxr K9 pre 4 meseca ne razbijaj glavu nek razbijaju oni koji su za to placeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...