Nikola_bns 15 Napisano Februar 10, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Keeway Matrix 50.pali,radi,ide ko blesav ali kad stisnem kocnicu nepali se stop svetlo i onda ne moze da pali na alnaser.Za sad samo na kurblu.Ako neko zna sta je problem neka javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Februar 10, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ti je crkao stop prekidac koji se nalazi na rucici kocnice,na njemu su one dve male buksnice. Probaj da spojis pa vidi da li onda radi stop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan kad stisnem kocnicu nepali se stop svetlo i onda ne moze da pali na alnaser Kratak spoj, ako je u garanciji goni u servis da se oni jebu sa tim. Ako nije kreni redom, od prekidača za stop svetlo, pa provjeri sijalice i kontakte na njima, pa osigurače (ako su ti oni glupi stakleni ko meni) imaju običaj da se prekinu unutra a da se ne vidi, zbudžiš mu one ubodne. Ako nije ništa od ovoga, onda moraš skidat sve plastike naprjed kod volana ima jedna kao kuka koja drži sve kablove i kad se okreće volan oće da se ošteti izolacija i dodje do kratkog spoja. Dalje ne znam, nisam imao prilike da saznam. Srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Februar 10, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 99% je prekidac kodrucice. To kod vecine kineza slaba tacka. Kod mene su crkavali samo prekidaci zadnje kocnice dok su prednji i danas u funkciji i sada se motori pale preko prednje kocnice. Na jednom skuteru je crko prekidac i nije palio stop, na drugom nije gasio tako da sam morao da ga iskljucim da mi ne prazni akumulator. Na drugarovom Qingqi skuteru je crkao prekidac posle 5-6 godina ali on je presao svega 4000km i uvek je bio garaziran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano Februar 11, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Februar 11, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan meni zadnja malo slabije hvata,tj tek pri kraju...znaci,na izdisaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...