RAZZOR 4 Napisano Februar 7, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Trazim protektore za ruke i rucke za supermoto ili enduro. da imaju kacenje na kraju kormana, znaci zatvoreni tip. polovno/novo za neke pristojne pare. samo da nje poguljeno ili osteceno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 8, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I meni ovo treba, moze i iguljeno. Izvini sto se ubacujem preko reda . ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imate PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan RIJESENO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 8, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sta bre reseno nisam nista dobio na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma to on njemu persira, nije mnozina u pitanju ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan Sta bre reseno nisam nista dobio na pp. Ja sam svoje rijesio. jos samo tebi preostaje da svoje rijesis. Pozzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zileivan 7 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan i meni treba, daj da i ja resim to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Februar 8, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan U jbt ja otvorim temu i odjednom svima trebaju protektori ;D. nista raja rijesavaj to. naso sam ti poso. heheh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Februar 8, 2010 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan e trebaju i meni!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Februar 9, 2010 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan Ajd i ja da se upisem ;D I meni trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan pogledajte racetech.it ima svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Februar 9, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan raja ala sam ti posla naso. sad ce da bude neke zarade. hehe pozzdrav a za protektore mi javi kad stignu da ti adresu posaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Februar 9, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan @Raja- ako bi svi uzeli , da li bi dobili neki popust ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 9, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I meni trebaju, ali čekam sajam, moram i tamo nešto da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Februar 15, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan 30 eur sa nosacima i srafovima, crni i crveni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Imam Acerbis protektore, i trazim Hondine original za Transalpa 600V Ako nadjem uskoro, ovi su na prodaju i bice povolji, pa ako ti se ne zuri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan U NS u , radnja Motobox ima protektora svih vrsta i po povoljnim cenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan U NS u , radnja Motobox ima protektora svih vrsta i po povoljnim cenama Ima li nesto sto lici na originalne Hondine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan aleksandar da tebe neko nije zeznio kad ti je prodo te acerbisove? meni jako lice na ove s prethodne slike. jedina razlika koju ja vidim je ta naljepnica acerbis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 18, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan @ Aleksandar Imas ove u louisu http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10019601 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam Acerbis protektore, i trazim Hondine original za Transalpa 600V Ako nadjem uskoro, ovi su na prodaju i bice povolji, pa ako ti se ne zuri javi mene zanima a nije mi hitno ustvari samo mi treba jeftino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan @ Aleksandar Imas ove u louisu http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10019601 Znam brate, stigli su mi danas iz Nemacke, i malo su uski kod rupa za srafove. Porblem je saugh na levoj rucki.... Videcu, mozda moze da se ubudzi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan javi mene zanima a nije mi hitno ustvari samo mi treba jeftino Oces Acerbis ili hondine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan aleksandar da tebe neko nije zeznio kad ti je prodo te acerbisove? meni jako lice na ove s prethodne slike. jedina razlika koju ja vidim je ta naljepnica acerbis Ne znam da li neko odradio nekoga, ali mene nije, tako sam kupio motor sa Acerbisom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...