s a n j a 130 Napisano Februar 3, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem letnju jaknu Probiker kupljenu prošle godine i nošena je par puta. Veličina je 38 ili S,a cena 4000dinara. Tel:063/647-183 http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208655 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da nikome netreba i nesviđa jakna? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Lepa jaknica,negooo,imali sta od protektora i gde... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 4, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ima ali u vidu sunđera na leđima,ramenima,laktovima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dencse 0 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 72 postova Prijavi odgovor kao problematičan dali te možda zanima zamena za kacigu?......malo je glupo pitanje,ali upravo mi jakna te veličine odgovara za suprugu......ali malo mi je keš problem dok ne prodam kacigu........http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=46697.0 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 7, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Nije glupo pitanje ali sory,velika mi je,XS je moj broj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Februar 10, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ako su pare problem može i neka zamena za neki drugi deo opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 13, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek je aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jun 12, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Došlo je vreme za ovakvu jaknicu,ajmo narode,još uvek aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa1986 0 Napisano Jun 13, 2010 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jabuka (pored Panceva) Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni treba ova jakna , al mi kesh malo problem... Pre neki dan mi ispadne HTC iz dzepa dok sam vozio motor i crkne mi zvucnik i maska... Popravka malo manje od 40 e ... taman za jaknu... Popizdeo sam... A kad sam video ovaj oglas, smorio sam se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jun 13, 2010 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Šta da ti kažem sem šteta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Mart 9, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano April 24, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek aktuelna prodaja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 7, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena:3.500,00 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 81 Napisano Maj 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan REZERVISANA Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 9, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Ah,da,jakna je rezervisana za kolegu fantommacan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata kolegi fantommacan. LOCK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 81 Napisano Maj 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je extra. Puno pozdrava za Sanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti fantommacan,pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Pi bre... Sto nisam video ovaj oglas ranije.. Taman za moju devojcicu.. I onako sam je merkao duze vreme za sebe (naravno veci broj ).. Nista, srecno novom vlasniku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Maj 11, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je extra. Puno pozdrava za Sanju. Još jednom,hvala tebi i drago mi je da vam se sviđa jaknica. Pi bre... Sto nisam video ovaj oglas ranije.. Taman za moju devojcicu.. I onako sam je merkao duze vreme za sebe (naravno veci broj ).. Nista, srecno novom vlasniku Pa šta da ti kažem,kasniš. Imaš još jakni na forumu koje se prodaju,pregledaj malo,naćićeš sigurno neku. Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...