mile fazer 4464 Napisano Januar 27, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Budući da je jako hladno i da se baš previše ne vozimo,iskoristimo priliku pa predstavimo grad ili mjesto u kojem živimo.Bilo bi dobro da tema bude popračena fotografijama i videom najinteresantnijih znamenitosti i mjestima u bližoj okolici koja bi trebalo posjetiti,a i našim osobnim slikama. Za početak evo moje slike: A ovo je moj grad-centar: Preporuka za pogledati: Arena Zlatna vrata Augustov hram Tržnica Mornarička crkva Panorama Plaže Ljetna gužva u gradu bikera Do mog grada vodi jedan lijepi putić i na njemu moje društvo: Ovo je bilo ukratko,a ako bude interesa biti će još. Pozdrav svima i čekam vaša mjesta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Januar 27, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se na leto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Ti imaš šta i prikazati ti živiš u Puli. Pula je lijep grad, bila još u vrijeme Rimskoc carstva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Februar 26, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovako nekako je zamisljena i tema "Kratke voznje" iz Podforuma Putopisi: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=13314.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Februar 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Pula prelep gradic...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5958 Napisano Februar 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ako na leto budem išao kod tetke u Pulu, videćemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Tema je vrlo interesantno, slobodno daj još fotki, a nećemo se sigurno ljutiti ni na malo teksta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Pula je predivna. Imam prijatelja u Prementuri, cuvenog cika Acu, verovatno dodjem do njega ovog leta. Pa se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ako je netko od vas u Puli slobodno se javite jer barem za piče naci cemo vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan ako je netko od vas u Puli slobodno se javite jer barem za piče naci cemo vremena. eto ti.... a ja sam skoro vise u puli nego u beogradu!!! salim se... ali skoro da je tako. Zapravo imamo kucu u vodnjanu, a najvise vremena provodimo u Raklju! u istri imam gomilu divnih prijatelja... a ako bog da, para na lotou, Zivecemo u divnome nam rklju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
šmizla 130 Napisano Februar 28, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: beograd Motocikl: honda cbf 500 Prijavi odgovor kao problematičan samo da dodam, kako je u puli i raklju bilo zimus..... ove poslednje dve su u raklju, vidi se uvala kalavojna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...