rocknrolla 26 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pozzz svima.ja sam Danilo iz Nove Pazove.imam 24 godine.trenutno vozim skuter Honda Pantheon 150 ali na prolece planiram da uzmem Hondu Deauville 650.drago mi je sto postao clan sajta i nastojacu da sto vise pomazem u akcijama pomoci a i nadam se da ce biti vremena za poneku kolektivnu voznju.pozzz )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 24, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozzz svima.ja sam Danilo iz Nove Pazove.imam 24 godine.trenutno vozim skuter Honda Pantheon 150 ali na prolece planiram da uzmem Hondu Deauville 650.drago mi je sto postao clan sajta i nastojacu da sto vise pomazem u akcijama pomoci a i nadam se da ce biti vremena za poneku kolektivnu voznju.pozzz )) Danilo pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 24, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Danilo,dobro nam dosao...I stigao jos jedan Pazovcanin... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Danilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rocknrolla 26 Napisano Januar 24, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Danilo,dobro nam dosao...I stigao jos jedan Pazovcanin... ;D jos 1 ? ima nas mnogo ovde a ? koji si ti mozda se i znamo.Dandza ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 25, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas Pazovcana kolko hoces,I iz nove i iz stare.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 25, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 25, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
11zodiac11 10 Napisano Avgust 31, 2012 U prolazu, 96 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Princ Sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Ukratko do juce okoreli biciklista, sto i dalje ostajem ali "motor" pa jos choper, to mi se mota po glavi dugo, narocito sto pruza mnogo vise ( u km) od bajsa, iako sam biciklom isao bas daleko i svuda, sa neizbeznim satorom i gomilom opreme, da i to mi je pasija, kampovanje, priroda, putovanje i istrazivanje, sinonim kretanja, uzivanja u slobodi novog. I tako vreme dodje i za neki "dzepu" primeren bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Avgust 31, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Hmmm, rekao bih da je enduro prava stvar za tebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Septembar 1, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kanda82 59 Napisano Septembar 2, 2012 U prolazu, 79 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: suzuki rf600r Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Septembar 2, 2012 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi druze! Dobro nam dosao i dugo se vozio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...