Mc SREMac 1140 Napisano Januar 30, 2010 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Sremac, tebe pozivam da krenes sa nama na nekoliko voznji sledece sezone placeni su ti svi troskovi pice klopa spavanje gorivo dobices i motor da ne habas svoj samo da se uveris u ono sto pisem,i da me ne teras da ti objasnim ono sto ti ne razumes ili si pogresno cuo. ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Januar 31, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan tebe pozivam da krenes sa nama na nekoliko voznji sledece sezone placeni su ti svi troskovi pice klopa spavanje gorivo dobices i motor da ne habas svoj samo da se uveris u ono sto pisem,i da me ne teras da ti objasnim ono sto ti ne razumes ili si pogresno cuo. Jao što mi je žao, da živim u toj je...b.. Europi a ne u SRB. I ja bi pošao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1140 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan tebe pozivam da krenes sa nama na nekoliko voznji sledece sezone placeni su ti svi troskovi pice klopa spavanje gorivo dobices i motor da ne habas svoj samo da se uveris u ono sto pisem,i da me ne teras da ti objasnim ono sto ti ne razumes ili si pogresno cuo. Jao što mi je žao, da živim u toj je...b.. Europi a ne u SRB. I ja bi pošao! Hvala na pozivu,rado,ali svojim motorom,mozda ne razumem filozofiju,ali znam da su Alesu Lunaru,nasem clanu iz SLO,kojeg zna dosta motorista iz Srbije,HA i Fraising pravili probleme jer je nosio"MC Srem-Slovenija",pa je dobio "MC Srem-Srbija",tamo su mu pravili problem,sto znaci da bi trebali da prave i nama u Srbiji! Pozdrav,Beli MC Srem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black 7 Srbija 3 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Uz izvinjenje sto upadam na topic, imao bih ja nekoliko pitanja. A sta cete sa nama, ili recimo sa NS Riders-ima koji imaju boje koje podsecaju na boje helsa, ili pak sa Outlaws-ima koji su inace najstariji MC, iako postoje drugacije tvrdnje, ili sa Nightwolf-sima koji se bas i ne slazu sa politikom HA? Unapred Se zahvaljujem na odgovoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan tebe pozivam da krenes sa nama na nekoliko voznji sledece sezone placeni su ti svi troskovi pice klopa spavanje gorivo dobices i motor da ne habas svoj samo da se uveris u ono sto pisem,i da me ne teras da ti objasnim ono sto ti ne razumes ili si pogresno cuo. Jao što mi je žao, da živim u toj je...b.. Europi a ne u SRB. I ja bi pošao! Hvala na pozivu,rado,ali svojim motorom,mozda ne razumem filozofiju,ali znam da su Alesu Lunaru,nasem clanu iz SLO,kojeg zna dosta motorista iz Srbije,HA i Fraising pravili probleme jer je nosio"MC Srem-Slovenija",pa je dobio "MC Srem-Srbija",tamo su mu pravili problem,sto znaci da bi trebali da prave i nama u Srbiji! Pozdrav,Beli MC Srem Pa naroavno jer klub MC SREM SLOVENIJA ne postji, a postoji klub MC SREM, SREMSKA MITROVICA i poštovanje do članova MC SREM SREMSKA MITROVICA od MC FREISING RIDERS SLOVENIJA. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago sto nasi Srbijanci -- Ere imaju tj. osnivaju ovaj nas autohtoni klub motorista. Nadam se da cete proneti duh pravoslavlja po celoj Evropi? Pozdrav i zelim Vam uspesan rad na promociji nasih duhovnih vrednosti! Vas simpatizer. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black 7 Srbija 3 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, uprosti, nece ovo svi skontati Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1140 Napisano Januar 31, 2010 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan tebe pozivam da krenes sa nama na nekoliko voznji sledece sezone placeni su ti svi troskovi pice klopa spavanje gorivo dobices i motor da ne habas svoj samo da se uveris u ono sto pisem,i da me ne teras da ti objasnim ono sto ti ne razumes ili si pogresno cuo. Jao što mi je žao, da živim u toj je...b.. Europi a ne u SRB. I ja bi pošao! Hvala na pozivu,rado,ali svojim motorom,mozda ne razumem filozofiju,ali znam da su Alesu Lunaru,nasem clanu iz SLO,kojeg zna dosta motorista iz Srbije,HA i Fraising pravili probleme jer je nosio"MC Srem-Slovenija",pa je dobio "MC Srem-Srbija",tamo su mu pravili problem,sto znaci da bi trebali da prave i nama u Srbiji! Pozdrav,Beli MC Srem Pa naroavno jer klub MC SREM SLOVENIJA ne postji, a postoji klub MC SREM, SREMSKA MITROVICA i poštovanje do članova MC SREM SREMSKA MITROVICA od MC FREISING RIDERS SLOVENIJA. Nije problem da oni nose MC SREM-SREMSKA MITROVICA,ali znamo svi o cemu ja pricam,pricamo o buducoj situaciji u Srbiji! Postovanje,i vidimo se ove godine kod nas na susretu...nadam se,a i u Sloveniji,nije nas bilo par godina,ali sad konacno nema vise tih prepreka! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 31, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan a sta na srpskom znaci support ..nikako da skontam,sta mu vi dodjete u ha,,pa ako moze srpskim jezikom....ovako niko ne kapira... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Januar 31, 2010 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black 7 Srbija 3 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Dobro. Za pocetak, postavio sam vrlo konkretna pitanja. Naime NS Riders su vec imali neke prozivke, ranije, oko njihovih boja od strane HA. Drago mi je da cujem da postoji opcija da ostanete samo podrska HA. Prica decijih vrtica je prosto slatka, iako si verujem svestan da nema puno veze sa realnim stanjem. Ja se slazem da ljudi iz Srbije sami kroje svoju klubsku, medjuklubsku i slicne politike i zanima me kakva je politika MC Messengers u odnosu na politiku kluba koji podrzavate. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Savetovano mi je da se bas mnogo ne mesam u celu pricu, zbog toga sam izbrisao moj post. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Istina je o pitanjima HA i NS RIDERS-ima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black 7 Srbija 3 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno. Kada cemo se onda i kako upoznavati kao ljudi? Da, jos jedno pitanje, u kakvoj ste vezi sa http://www.messengersmc.org/ ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 31, 2010 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Savetovano mi je da se bas mnogo ne mesam u celu pricu, zbog toga sam izbrisao moj post. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeroristaMkGromovi 1 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Support znaci da su oni podrska HA, znaci kad onima treba pomoc ili assistencija onda pozovu ove. Ili na srpskom kad se onima digne ovi kleknu! Hebali Vas HA, i ostali manijaci! Bas me zanima kako ce te lepo da se provozate po evropi sa svojim bojama. Posto su HA kriminalna organizacija sve policije registruju njihove clanove i support grupe. Zanima me zasto bi neko na takav nacin skretao paznju na sebe. A evo samo deo o njihovoj miroljubivosti. Germany In March 2006, a group of Hells Angels raided a Bandidos clubhouse in Stuhr where they assaulted and robbed five Bandidos members. Three were given jail sentences and another eleven were handed down suspended sentences at the trial which took place in Hanover on December 16, 2008. On June 11 2008, two Bandidos members were convicted and sentenced to life imprisonment for the murder of a Hells Angels member in Ibbenbüren. Reports say they drove to his Harley-Davidson shop and shot him there on May 23, 2007. After the first day of a related lawsuit on December 17, 2007, riots between the two gangs and the police were reported. Spain Spanish police carried out a number of raids against the club on April 21, 2009, arresting 22 members in Barcelona, Valencia, Málaga, Madrid and Las Palmas. Two of them were members of the club's Italian chapters. The Hells Angels arrested were charged with drugs and weapons trafficking, and extortion. Law enforcement seized military-style weapons and ammunition, bulletproof vests, a kilo of cocaine, neo-Nazi literature and €200,000 in cash during the searches of 30 properties. One suspect also attempted to use a firearm against police officers as he was being arrested. It was part of an investigation into the club, known as Valkiria, which began in October 2007 and also led to eight arrests in December 2007. Prior to this, the only operation against the club in Spain took place in March 1996. United Kingdom In August 2007 a Hells Angels member, Gerry Tobin, was shot dead on the M40 motorway by members of a rival motorcycle gang, the Outlaws. Those responsible received life sentences in November 2008. Tobin was returning home to London, where he worked as a Harley service manager, from the Bulldog Bash. In January 2008, there was a brawl between up to 30 Hells Angels and Outlaws at Birmingham International Airport. Police recovered various weapons including Knuckledusters, hammers and a meat cleaver. Seven Outlaw members and five Hells Angels faced trial as a result. Izvini al previse si vremena u Americi da bi uzeo tvoje misljenje kao kompetentno.Pa u Srbiji kad policajac vidi coveka na motoru malo drugacije kose i odece on ga odmah zavodi kao kriminalca.A prve dve recenice nisi u opste u pravu. Cek ako za prve dve recenice covek nije u pravu znaci ovi textovi na engleskom to jeste tako? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CRNI 0 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Itekako jeste... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeroristaMkGromovi 1 Napisano Januar 31, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Itekako jeste... [glow=red,2,300][move]Strasno[/move][/glow] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...