djura 28 Napisano Februar 21, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Popnem se ja kod Dirtya na tavan, a ono vreba sa poda.... aaaa to je ono "HONDA je to" Jel si ti siguran da ce Mica i on to moci da sklope?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Februar 21, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hehe valjda ce umeti Odneo sam im delove koje sam plastificirao, sad jos 'samo' da ga sklope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 21, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cek sta si to radio, jel to da i tvoj izgleda kao Komin?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Februar 21, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Plastificirao sam ram, zadnju viljusku i felne http://bjbikers.com/forum/viewtopic.php?t=4370 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 21, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aaa pa i ne pratim bas taj podforum, reko sto bi sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Februar 21, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa Hondama u ovo doba godine i moja je nesto u slicnom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Februar 21, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa Hondama u ovo doba godine i moja je nesto u slicnom stanju Bude se lagano iz zimskog sna, pred sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 21, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Malo spavaju da bi celu sezonu bile zveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...