RadicM 1076 Napisano Januar 21, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Kupijem Tomos ATX oreginalni auspuh (onaj pod sediste) i ono cudo za brzinomer sto se stavlja u prednji tocak posle pinjola (od aluminiuma). Ako ima neko nesto od ovoka nek mi salje na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 26, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan imam ja stari ctx auspuh ako mu ide ispod sedista sad sam novi dobio iz slovenije moze ja msm da se sredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 17, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan potreban jedan originalan ATX auspuh!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan i meni za ctx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lasko 114 Napisano Januar 24, 2012 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd/Avala Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan jel pasuje taj auspuh sa atx i na ctx? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...