AcoHonda 75 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan kupujem km sat za kawasaki klr 650 do 90 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR BIG 0 Napisano Januar 21, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan market.ba to je oglasnik u BiH,vidio sam tamo oglas da neko prodaje dijelove ili cjeli polupani KLR pa probaj. pokusaj takodje i na pik.ba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcoHonda 75 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Africa Twin , Kawasaki VN 1500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan HVALA DR BIGu i dali znas u cemu je problem sat pokazuje predjenu km a skala pokazuje oko 20 30 35 km brzine i drhti pinjol isajla rade sta to u satu moze da pravi zezanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 22, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Dragi Aco presaltajte se u Garazu i dobicete informacije!Za sada znam dasamo nesto nije u redu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DR BIG 0 Napisano Januar 22, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Brcko Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni ja sta se desava u samom satu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...