The_One 53 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan na takva desavanja se i ne ide bez boja kluba ( barem ja ) Podrazumeva se! Samo da se upisem da se vidimo! ko zna - zna! dobrodošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 17, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Pitanje za organizatore: Da li je moguce odvojiti jedno bure, sto, stavec, u nekom delu doma sa logoom BJBa, da bi se forumasi lakse nasli, upoznali i eventualno platili jedni drugima po pivo koje vec dugoo obecavaju? Naravno , podnosiocu ove ideje po jedno pivo od svakog! ;D Kao sto smo imali, npr na susretu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Pitanje za organizatore: Da li je moguce odvojiti jedno bure, sto, stavec, u nekom delu doma sa logoom BJBa, da bi se forumasi lakse nasli, upoznali i eventualno platili jedni drugima po pivo koje vec dugoo obecavaju? Naravno , podnosiocu ove ideje po jedno pivo od svakog! ;D Kao sto smo imali, npr na susretu: Yo- man ! izbegavacemo taj deo sale ! ;D Vidimo se u subotu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 17, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti si mi neizbezan postao.. Radujem se vec! ps. znas da sam te video iz kola, dan posle Semafora u Bgdu, ides pored PMF-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Naravno , podnosiocu ove ideje po jedno pivo od svakog! ;D urednici moto-skupova primaju mito, bez pdv-a! ps sto si mi mlad na onoj slici ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 17, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Da, da....i to samo u evrima, pivo se podrazumeva. A nakon svega cemo da izbacimo mito-finansiski izvestaj na forum! Eee, namazali smo se, nema vise dzabe! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Da, da....i to samo u evrima, pivo se podrazumeva. A nakon svega cemo da izbacimo mito-finansiski izvestaj na forum! Ja vise bez izvestaja ne kupujem ni cigarete. Eee, namazali smo se, nema vise dzabe! ;D Jelen pivo kozmetika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za organizatore: Da li je moguce odvojiti jedno bure, sto, stavec, u nekom delu doma sa logoom BJBa, da bi se forumasi lakse nasli, upoznali i eventualno platili jedni drugima po pivo koje vec dugoo obecavaju? Naravno , podnosiocu ove ideje po jedno pivo od svakog! ;D Predlažem galeriju ili prostorije na spratu, ima tamo i neki šank. Jel' može pivo i za ovo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem galeriju ili prostorije na spratu, ima tamo i neki šank. Jel' može pivo i za ovo ? Ne-radi galerija. :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Februar 17, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisam jos u nijednom klubu ponecu izvod iz maticne knjige rodjenih za svaki slucaj Eto bar one BJB prisivke kad bi svi imali bilo bi mnogo lepse, ali jbga sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti si mi neizbezan postao.. Radujem se vec! ps. znas da sam te video iz kola, dan posle Semafora u Bgdu, ides pored PMF-a. Ja sam samo pokusavao da dodjem kuci posle zurke! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Februar 18, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Ha ha...care! Al si bar uspesno "izgubio" zenu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisam jos u nijednom klubu ponecu izvod iz maticne knjige rodjenih za svaki slucaj Eto bar one BJB prisivke kad bi svi imali bilo bi mnogo lepse, ali jbga sad dovoljna je i vozačka u kojoj piše A ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan Posto nisam jos u nijednom klubu ponecu izvod iz maticne knjige rodjenih za svaki slucaj Eto bar one BJB prisivke kad bi svi imali bilo bi mnogo lepse, ali jbga sad dovoljna je i vozačka u kojoj piše A ;D dobro je , posto ja nemam majcu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7948 Napisano Februar 20, 2010 Drug član, 2479 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan dovoljna je i vozačka u kojoj piše A ;D a oni koji voe motor bez A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem galeriju ili prostorije na spratu, ima tamo i neki šank. Jel' može pivo i za ovo ? pre nepuna 2 sata proverena informacija, radiće šank na spratu - vidimo se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 20, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan dovoljna je i vozačka u kojoj piše A ;D a oni koji voe motor bez A Ponesi onu za traktor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko moze da mi kaze kako da dodjem tamo prevozom od bg? jel ide neka lasta i slicno ka pancevu, kopam po netu ali nemogu da nadjem... Imam i auto i motor, ali za jedno mi hladno i kisovito, a drugo, pandura na sve strane, ne idem tamo pa pijuckam sokice... Da ne pominjem da sam jos u redovnoj vojsci, pa ako saznaju zbog kazni da sam vozio auto, naj**ao sam duplo... Puno hvala! Izmena... Web sajt BAS-a je prso totalno, nemogu da ga otvorim i vidim da li, i kad ima buseva za PA... Tako da cu najverovatnije beo-vozom...Njihov sajt nije prso Od buvljaka do zurke ima samo 2km... prijace mi setnja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan013 3 Napisano Februar 20, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: jamaha xj600 Prijavi odgovor kao problematičan ispod pancevackog mosta ide prevoz svakih 15-30 min.bus ili kombi prevoz kazes da ides do prvog semafora ulaz u pancevo, hotel tamis skrenes desno nekih 100 - 200 metara i tu si. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan ispod pancevackog mosta ide prevoz svakih 15-30 min.bus ili kombi prevoz kazes da ides do prvog semafora ulaz u pancevo, hotel tamis skrenes desno nekih 100 - 200 metara i tu si. stajalište u Despota Stefana (bivša 29.novembar) ... Web sajt BAS-a je prso totalno, nemogu da ga otvorim i vidim da li, i kad ima buseva za PA... Tako da cu najverovatnije beo-vozom...Njihov sajt nije prso Od buvljaka do zurke ima samo 2km... prijace mi setnja... bevoz je promenio red vožnje i nisam online našla novi, ne preporučujem putovanje istim, srećan put u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skaki 5 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ispod pancevackog mosta ide prevoz svakih 15-30 min.bus ili kombi prevoz kazes da ides do prvog semafora ulaz u pancevo, hotel tamis skrenes desno nekih 100 - 200 metara i tu si. Sad sam zbunjen... Da li je zurka na obali tamo gde se odrzava moto skup, ili gde plan plus prikaze dimitrija tucovica 2? sto je prako puta hotela Tamis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Februar 20, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam zbunjen... Da li je zurka na obali tamo gde se odrzava moto skup, ili gde plan plus prikaze dimitrija tucovica 2? sto je prako puta hotela Tamis... nije na keju preko puta hotela Tamiš al posle crkve s 2 tornja, 50ak metara od nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Februar 20, 2010 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka mapa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 20, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Predlažem galeriju ili prostorije na spratu, ima tamo i neki šank. Jel' može pivo i za ovo ? pre nepuna 2 sata proverena informacija, radiće šank na spratu - vidimo se! Ja sam to znao još na žurci u Obrenovcu. Čekam te gore, ostala si mi "dužna" kafu . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...