grunf2 1 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan neznam dali sam u pravu jel treba ovdje dase prestavim ali ovako pozdravljam sve na bajkere (ice) zovu me mrlje zivim u brckom imam 37 godina i jedan sam od zaljubljenika motora. motore vozim od 89 godine od apenca pa nadalje da sve ne nabrajam zadnje 4 godine vozim hondu cbr 600f 91 godina ( najvece ocjene za hondu) a prije par dana sam kupio kwasakija 636 2006 godinu. clan sam mk grunf iz brckog mislim da je dovoljno za sad ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duh koji hoda 875 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV , DOBAR TI IZBOR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIKA-Viktorija 33 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Kneževac-Beograd Motocikl: zx400r ninja Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV , DOBAR TI IZBOR drago mi je da sam vec primjecen takođe pozdravljam i ja vas kako sluzi kawac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Januar 19, 2010 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i dobrodošao Grunf. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grunf2 1 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala na dobrodoslici i bolje vas naso Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 25, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest B@dz@ Napisano Mart 8, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan hello Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6650 Napisano Mart 9, 2010 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! POZDRAV! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...