Don_Jefta 197 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumasima. Do sada sam citao postove kao gost , ali resih da se uclanim u zajednicu Nadam se vozicu Burgmana 400 (znam znam, to je skuter ) ali opet na dva tocka je, a mi smo svi ovde zbog toga Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hinja 0 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobrodoshao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao....A sta fali BURGMANU 400?? mozda sto noje 650 ???.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne ne ne naprotiv, 400 je sasvim dovoljan to je bilo samo da se ogradim od drugova i mozda nekog forumasa koji bi da me odvrati od burgmana. Bog ce znati da su vec pokusali Meni je taj skuter vrhunski, izgleda mi odlicno a i bas to mi treba posto cu ga koristiti svakodnevno na posao i nazad kroz gradsku guzvu, a i da bih stekao malo vise iskustva na dva tocka Imas neki savet u vezi burgmana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 19, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Januar 19, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 19, 2010 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro nam došao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 20, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakav savet? Meni je taj motor ekstra,nisam imao sa njim nikakvih problema,nije se kvario,ide kao lud,malo trosi,sve u svemu odlican. Po meni jedina mana su mali tockovi R13 na toliku azdaju. Ako ti bude trebalo nesto samo se javi na PP. I Kad budes kupovao Burgmana daci ti br coveka od koga sam ja uzeo,on dovozi motore od preko i bas je realan sa cenama. Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 20, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Jefta 197 Napisano Januar 20, 2010 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to sam i ocekivao, pouzdan automatik za po gradu a i na duze relacije za svakodnevno koriscenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 25, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest B@dz@ Napisano Mart 8, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Welcome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...