Jump to content

Moto Zajednica

Prodajem tomos bt registrovan na potvrdu

Recommended Posts

• U prolazu, 57 postova
  • Motocikl: Honda cbr600f 1998

Na prodaju moje malo motorce. Ukratko o motoru mogu reci da je tomos bt s ali sam malo kombinovao plastike od s i n modala pa sam dobio ovakav izgled. Ima 90 kubika i registrovan je na potvrdu. Sto se prevoda tice nije na mom imenu ali imam broj mobilnog od vlasnika, koji sam dobio zahvaljujuci jednom divnom clanu ovog foruma ;) Pricao sam sa vlasnikom oko prevoda ali on je u velikoj guzvi pa nikako da to odradimmo ali nije nikakav problem. Inace vlasnik je u Novom Sadu. Dalje sto se tice motora. Na motoru nisu povezani brzinomer i obrtomer jer nevalja puz za brzinomer a obrtomer nisam ni pokusavao povezivati. Kad sam kupio motor masina je bila ne ispravna pored jos drugih stvari. Mana je bila los klip. Pored toga oko masine sam jos promenio semeringe, kvacilo je malko izmenjeno pa sad ima 4 lamele i 6 opruga posto je staro proklizavalo, i stavljeno je  platisnko paljenje 12v50w posto je na njemu bilo 6v paljenje i svetlo je bilo.... pa nije ga bilo :D Zmigavce nije imao kad sam ga kupio pa se nisam mnogo trudio oko toga ali moze se ugraditi posto je originalna instalacija i samo treba staviti i povezati. Motorce je ispravno, pali radi ide. Vuce lepo u svim brzinama, cak i mene sa skoro sto kila i sa sve onom ogromnom gumetinom pozadi ;) Generalnu na masini nisam radio jer nije bilo potrebe. Buduci vlasnik bi vec morao razmisljati o generalnoj ali to i nije neka stavka. Tacnije kostala bi 4000din +- mozda nesto malkice  :D Eh kad bi i za ozbiljnije motore bilo ovako jel :) Jos da napomenem da uz motor dajem i dve gume koje se jos mogu voziti jedna 2,5 jedna 2,75. Cena za motor je 480e a slike su od nedavno. Mozete pitati sta god da vas interesuje pa ako mogu da vam odgovorim potrudicu se. Kontakt na privatne, ili pisite ovde u temi. Naravno mozete me nazvati i na 063521007 a ako vam je lakse da kucate poruke moze i to. Jos cu samo reci da bi hteo sto pre da prodam ovo motorce posto imam svasta u vidu pa nebi da se rasproda. Eto toliko a sad je na vama pa ko hoce nek izvoli  :)

Slike su bile posle voznje a nisam ga bas obrisao od prasine i tako to :)

th_231220092232.jpg th_231220092231.jpg th_231220092230.jpg th_231220092233.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 57 postova

Moze i neka zamena za neki drugi motor u losijem stanju. Ako imate nesto da ponudite javite se pa da probamo postici neki dogovor :)

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ovakvog sam ja vozio 87. samo bez tih donjih plastika...crna sa drecavim tockovima..heheh samo je 3 u gradu bilo a moj je ovako bio ofarban...vratio si me u tesku mladost....

• U prolazu, 57 postova

Hehe da mogu da ga ostavim sebi i sredim jos bolje to bi uradio ali za sada prelazim u tezu kategoriju :)  Inace i ovaj je bio bez donjih plastika tj S model pa sam ja kupio druge plastike i malo kombinovao.

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ja sam mog potpuno novog odma ofarbao i okacio na njega E90........svi su mi govorili da nisam normalan sto farbam nov motor hahaha

• U prolazu, 57 postova

Ja sam morao farbati da nebi bio saren ko cirkus :D Samo su meni rekli da nisam normalan za izbor farbe i cenu oste  ;D A za tomose bez e90 masine skoro pa nema nista a sa e90 je stvarno uzivanje u vozjni ovog malog motorica

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja