Milos_ca 2 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Mexico-Cabo San Lucas Motocikl: kawasaki Zx6r, kawasaki Gpz 600r, suzuki Gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan naravno sve ce ovo biti kada se zavrsi masina ima dosta toga da se polira ukljucujuci i zadnju,(mozda?) i prednju viljusku posto je u fazi prepravke,peskarenja,farbanja i ostalih aktivnosti e ko moze da mi kaze koje ulje da sipam u motorcic,neko dobro kako vam se cini taj motul 5100 koji svi pominju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan sa toliko truda smirglanja uzmi neku kvalitetnu pastu pa ispoliraj .............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano Februar 23, 2010 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan andjelo sta bese sa pastom za zastitu jesi li je koristio mislim kod sebe na motoru kako se pokazala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan andjelo sta bese sa pastom za zastitu jesi li je koristio mislim kod sebe na motoru kako se pokazala paste su za odrzavanje sjaja isto kao i paste za autolak boje ali je specijalna za polirane delove i nista drugo a sredstvo je kao konzerviranje koje je mnogo dugotrajnije od paste za odrzavanje ali nije jos stiglo kod mene mozda u martu mesecu i jedno i drugo pa cemo isprobati :) ...............a sto se tice mojih poliranih felni jos jednom ih nisam polirao a jos uvek stoji isti sjaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ađelo Čiči 0 Napisano Octobar 13, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: temerin Motocikl: Suzuki hayabusa 1340 - suzuki gsxr k5 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.1.2010. at 23:19, Max Customs je napisao: Pozdrav ja radim poliranje felni bandasi par 100 a cele bandas kraci i glavcina 300 eura evo ove sam ja radio. slike ostalih delova imas u temi hromiranje aluminijuma u srbiji! Pozdrav, zainteresovan sam za poliranje komplet felni , Jel moze neki kontakt ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kalisha 0 Napisano Decembar 9, 2024 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 1. 2010. at 21:19, Max Customs je napisao: sve ove felne sam ja radio ako hoces cele cena je 100 eura kom i to samo polirane hromiranje takvog modela ti niko kod nas jos nece odraditi! Imam niklovane felne koje su na par mesta na rubovima popucao i šočeo da se ljušti. Da li to može da se sredi. I odakle ste. Može li kontakt telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...