bigbad86 825 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Uvezene iz Shvice, nove novcate, old school fazon, jake i izdrzljive, nije prevrnuta koza, imaju ojacanja napred i nazad ali nemaju bruks, samo extra debela koza. Nemaju kutiju jer su na "foru" uvezene al su 100% nove GARANTUJEM, mirishu na NOVO josh uvek (iznutra) i nikad nisu noshene napolju samo po sobi probali ja i moj drug i ne odgovaraju nam. Broj 42! Origina BATA (nema SEKA ;D ) Cena? Bem li ga? Placene su 120 shvajcaraca a vi dajte ponude.. Shta znam... 6000 din? Evo slika: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Januar 12, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Lepe, ali mali broj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
japanx 211 Napisano Januar 12, 2010 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan broj kao za devojcice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Januar 12, 2010 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Uh!Samo da su crne! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Uh!Samo da su crne! To smeta i ovom mom drugaru, ne znam shto je problem shto su crne, ja nosim dva para crnih i jedne ovakve boje (kaubojke) i odlichko idu uz farmerice... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fiatritmo 0 Napisano Januar 12, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daj broj telefona da se dogovorimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Februar 7, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Moze za 5500 hiljada. Broj telefona 064 1737661 (Dejan Munja) Postavio sam oglas mesto njega posto on ne zna da uploaduje slike (inace clan je foruma) Moze i post express-om da posaljemo. Decku trebaju pare da polozi za A!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...