Club Semafor 0 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Zoran , iz Beograda sam , sa Banovog Brda , 1962 god . Zovu me Cale , i clan sam Moto Kluba Arhnagel . vozim Hondu CBR1000F Takodje sam i vlasnik bajk-rok kluba Semafor , i ovim putem vas pozivam na dobro druzenje ! Klub Semafor se nalazi u Ul. Vidikovacki Venac 106B , na Vidikovcu , kod Garden Centra , na samoj Ibarskoj magistrali . Cene pica su dobre , u sta cete se i sami uveriti . Svi se dobro dosli , a za sve pripadnice lepseg pola sa foruma , prvo pice je na racun kuce ! ! ! Kontakt telefoni su 063/394346 i 065/450-12-77. Veliki pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell 15 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: BG Motocikl: GSR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DusanP 3 Napisano Januar 8, 2010 In memoriam, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lepi cane 3 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: NUILI PAZUILI Prijavi odgovor kao problematičan Cale dobrodosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sky 96 Napisano Januar 8, 2010 Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Београд - Сурчин Motocikl: Jawa 350 TS '91 Prijavi odgovor kao problematičan Добро нам дошли! Поздрав. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Januar 9, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Januar 9, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde si ti, matori? Nisam verovala da ću ovde da te vidim!!! Ljubi te Ljilja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Januar 10, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan [ Veliki pozdrav ! malo si mi predaleko za neko pice ali nikada se nezna, možda usput jednom... dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Januar 10, 2010 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 11, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Club Semafor 0 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na dobrodoslici ! Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Tatoooo ;D dobro-dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 23, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Zoran , iz Beograda sam , sa Banovog Brda , 1962 god . Zovu me Cale , i clan sam Moto Kluba Arhnagel . vozim Hondu CBR1000F Takodje sam i vlasnik bajk-rok kluba Semafor , i ovim putem vas pozivam na dobro druzenje ! Klub Semafor se nalazi u Ul. Vidikovacki Venac 106B , na Vidikovcu , kod Garden Centra , na samoj Ibarskoj magistrali . Cene pica su dobre , u sta cete se i sami uveriti . Svi se dobro dosli , a za sve pripadnice lepseg pola sa foruma , prvo pice je na racun kuce ! ! ! Kontakt telefoni su 063/394346 i 065/450-12-77. Veliki pozdrav ! Sviđaju mi se jeftine pice, uveriću se, a i prvo piće mi pripada, i onako me neki smatraju pi..om, hehe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja dr 0 Napisano Januar 28, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Dr Big 800 Prijavi odgovor kao problematičan Cale, veliki pozdrav tebi i celoj ekipi Arhangela. Mesto je ekstra,ekipa je ekstra i ja bih pozvao drugare bajkere da provere jer je kafic skroz dobra prica !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 31, 2010 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja ovo nisam videla...ne zalazim u ovaj deo foruma... Pa dobrodoshao tata ! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRiJa od DKK 26 Napisano Februar 6, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hocemo tata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R1 il nijedan 4 Napisano Februar 6, 2010 WWW.motoklubmuzlja.com, 11 postova Lokacija: Mužlja/Zrenjanin Motocikl: YAMAHA R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Samo za pripadnice lepseg pola a? :-[ Salim se, vidimo se u semfaroru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Februar 6, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
^LuUuD_FaNDjoOo^ 0 Napisano Februar 8, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan POoozZz... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest B@dz@ Napisano Mart 7, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan hello Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar67 82 Napisano Mart 8, 2010 Svrati ponekad, 383 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...