Bane-shadow 9 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu Shadow VT600 1993 god.Motor je dobar.Agregat je u odlicnom stanju,kao i gume,lanac i lancanici.Ja sam vlasnik i motor je registrovan do 05.06.2010.Cena je 2350 eura.Opciono nov vizir i nove bisage.Može i zamena za enduro ili "naked". Bane 065/3033425 Zemun Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca ljubovija 4 Napisano Januar 8, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Ljubovija Motocikl: Kawasaki VN1500 classic, MZ etz 150, IZH Planeta 5... Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=45501.msg687487 kao zamena,mogao bih dati jos par stoja evrica,(4-5) dogovorili bi se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Januar 9, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Za sad nebih.... Pre bih nasto novije ... U svakom slucaju hvala na ponudi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Januar 10, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav reci mi kolko kilovata ima i kolko je prešla km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Januar 11, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav 29kw,40 konja presla je 41000 km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu Shadow VT600 1993 god.Motor je dobar.Agregat je u odlicnom stanju,kao i gume,lanac i lancanici.Ja sam vlasnik i motor je registrovan do 05.06.2010.Cena je 2350 eura.Opciono nov vizir i nove bisage.Može i zamena za enduro ili "naked". Bane 065/3033425 Zemun Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Motor je posle kraće pauze ponovo na prodaju ili zamenu. Uslovi su isti kao i na početku, a motor je i dalje u odličnom stanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlaskalic 12 Napisano Mart 30, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Kikinda Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan transalp 93 decembar reg vlasnik dali te to interesuje za zamenu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane-shadow 9 Napisano April 1, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Bursac, imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...