lalajko 2003 Napisano Januar 6, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBF 600N 2005 Dajte svoj komentar iskljucivo ako ste vozili ili posjedovali ovaj motorcikl. Niposto nikakve komentare u stilu "cuo sam", "rekli su mi" i slicno. Odgovorite na sledeca pitanja u skladu sa pravilima bez dodatnih komentara ili slika. Svaki komentar koji ne bude u skladu sa pravilima bice istog trenutka obrisan. 1. Godiste motocikla koji ste vozili: Navesti tacno godiste motocikla koji ste vozili.. 2. Vrijeme provedeno na motorciklu: "Posjedovao sam ga tri godine." ili npr. "Probao sam ga par puta na lokalnom putu" ili "Napravio sam par krugova oko bloka" 3. Sta mi se dopada: "Odlicne kocnice i dobra zastita od vjetra." ili "Sjajan za duza putovanja, odlican polozaj vozaca, mala potrosnja" ili neko moze napisati i par pasosa ako zeli, tim bolje. 4. Sta je moglo biti bolje: "Prednja kocnica ima lose doziranje i slaba zastita od vjetra" ili nesto slicno u stilu prethodnog pitanja. 5. Moj utisak: Vas mali review. Tu sad moze svasta da se napise, da se detaljnije objasne i opisu stvari iz prethodne dvije stavke i da se jos malo prica o motoru i generalnom stavu prema njemu. Mogu se opisati i neki detalji i moze se dati i neka ocjena i recimo preporuka za kupovinu. Takodje, ovdje bi bilo dobro da onaj ko je proveo vise vremena sa motorm napise na sta treba obratiti paznju pri kupovini tog polovnjaka i generalno o odrzavanju... Najlakse vam je da uradite copy-paste sadrzaja ovog koda i samo ispod svakog pitanja dodate vas odgovor: [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] [b]3. Sta mi se dopada:[/b] [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] [b]5. Moj utisak:[/b] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1572 Napisano Novembar 14, 2012 Drug član, 795 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je 500 tica na slici 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Novembar 27, 2014 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan [b]1. Godiste motocikla koji ste vozili:[/b] 2005o [b]2. Vrijeme provedeno na motorciklu:[/b] Oko 200km [b]3. Sta mi se dopada:[/b] Lako upravljiv, lepo poteze pogotovo kad ga vozi neko ko je vozio skuter pre toga Lepo pregledni retrovizori, Ivanov vizir omogucava 130ak brzinu bez neke muke, Bobanovo sediste da ne zulja Vozio sam 150km u cugu i nisam imao zamerke... [b]4. Sta je moglo biti bolje:[/b] Agregat iz horneta, mozda nekad zapne onih 23 konja sto hornet ima a cbf nema... Merac za gorivo. [b]5. Moj utisak:[/b]Moj je registrovan na A2 kategoriju i druzicemo se dve godine naredne ako nas neka sila druga ne rastavi Lep motorcic, atraktivan pomalo, lepo povuce a moze i da se proputuje sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 154 Napisano Novembar 22, 2015 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan posle godinu dana i oko 6.000km... potrosnja oko 5-6 litara, sasvim korektno, zvuk sa otvorenim mivv-om predivan, prasta greske koje neki jaci naked mozda i ne bi nikakav kvar nisam imao, ali bas nikakav, nijednom nije stucnuo u voznji.. na satu stoji ~52000km imam vizir na njemu... ali...definitivno nije za mene visokog 190... neudoban zbog vetra, znaci ubi, mozda sam ja nezan ili sta god da bilo, neudoban mi je i to je jedina zamerka... i zamerka je sto je nosac tablice iz jednog dela kao blatobran i ne mogu bez secenja da stavim preklopni nosac za tablicu to je to, od 1 do 5 jaka cetvorka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16493 Napisano Maj 19, 2019 Integrisan, 4935 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka komparacija sa hornetom istog godista tj. od 2003-2005/06 pre onog novijeg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...