Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Suzuki GSXR750 93god,regularan,registrovan,zakucao agregat.Inace je ostatak motora u odlicnom stanju. Sve informacije na broj:065/3108999 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 31, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koliko novaca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos malo informacija, gume kakve su, do kad je reg., lancanici, lanac, da li te mozda interesuje neka zamena i naravno cena?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 2, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos malo informacija, gume kakve su, do kad je reg., lancanici, lanac, da li te mozda interesuje neka zamena i naravno cena?! Lanac i lancanici su odlicni,oklopi su bez ogrebotine,za registraciju nisam siguran...Sve u svemu na motoru je sve odlicno osim agregata. A shto se zamena tice neshto i nisam zainteresovan,mada ako imash neshto zanimljivo da ponudis reci pa cemo videti. POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 2, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja da ti ponudim nesto zanimljivo! 700e za njega ili da ti prodam radilicu sa letecim lezajevima,klipnjacama, klipovima i karikama za 220e. Biraj zamenu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Januar 9, 2010 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan a da ti ja dam Yamaha-skuter za taj suzuki? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan a da ti ja dam Yamaha-skuter za taj suzuki? Nisam zainteresovan za skuter u zameni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan 1000e :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shandor 0 Napisano Januar 15, 2010 U prolazu, 51 postova Lokacija: subotica Prijavi odgovor kao problematičan a mislis da je prolupao,okrenuo lezajeve?ja ti nudim 800...pa ako zelis...ja bi da naprawim ludi street fight jer je moto stworen za to. :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Shto se tice toga shta se desilo sa masinom nemam pojma,jednostavno se motor ugasio i sad vise nema sanse da vergla niti da se pomeri zadnji tocak. A 800e mi je malo za motor,mislim da je moja cena skroz ok.POZDRAV Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 16, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan poslah ti pp.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanvfr 91 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: vfr rc36 Prijavi odgovor kao problematičan a pegaso 650 '96 u extra stanju, pa da dodas jedno 800 eur? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Februar 1, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan a pegaso 650 '96 u extra stanju, pa da dodas jedno 800 eur? Trenutno bez mojih doplata,udarila kriza. ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...