WilDChilD-AECS 0 Napisano Decembar 29, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Gs500e , na nase table , registrovan do maja 2010 godine , uradjen servis , zamenjene plocice... 1992 godiste , presao 33000 km , u dobrom stanju skroz , Cena 1300e , bez zamene ! 062 229800 Dusan , Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tajson 2 Napisano Decembar 29, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: Glogonj(opstina Pancevo) Prijavi odgovor kao problematičan Svidja mi se ovo motorce,izgleda da ce moj na dobos zbog ovog tvog :'( :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WilDChilD-AECS 0 Napisano Decembar 29, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za tebe brate 1200 Razlog prodaje:kupovina automobila , inace ga ne bih menjao uopste , jer sam skroz zadovoljan njime. Nego nemam dovoljno para da uzmem auto i da ga ostavim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cparty 41 Napisano Januar 2, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Kawasaki GPX500RR 16V RSTYL Prijavi odgovor kao problematičan Za tebe brate 1200 Razlog prodaje:kupovina automobila , inace ga ne bih menjao uopste , jer sam skroz zadovoljan njime. Nego nemam dovoljno para da uzmem auto i da ga ostavim Brate ja ga imam Motor 1 put !!!!!! Garantujem da ko god ima ovaj motor ne kaje se!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikle 44 Napisano Januar 2, 2010 U prolazu, 57 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare najbolji motor na svetu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalJC 1 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 24 postova Lokacija: Belgrade-Vozdovac Prijavi odgovor kao problematičan extra je sto ima alu ram..fino izgleda..i kvalitetan je mnoogo! a i vidi se da je ovaj ocuvan.. srecno sa prodajom! i srecna nova godina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 3, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj motor kupljen od Vase iz Kovina?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WilDChilD-AECS 0 Napisano Januar 3, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da , motor je od Vase iz Kovina , kupljen ovog leta u julu , sto garantuje ocuvanost sa obzirom da je covek moto mehanicar Ja sam se grabio u julu za njega , a sada... izgleda da je kriz uhvatila zestoko. Hvala ljudi , srecna nova godina i praznici ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 3, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Zanci, ti si me pretekao u kupovini tog motora?! ;D Lep i dobar motor nema sta.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WilDChilD-AECS 0 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe , izgleda da sam ja bio taj sretnik koji je prvi doshao da ga proba chim ga je video na forumu ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sensei 1 Napisano Januar 4, 2010 U prolazu, 19 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan odlican motor,prilicno nepojebiv agregat,svaka preporuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...