vujo032 2502 Napisano Mart 24, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Nisu svi došli u posed prišivki pa je tema otključana. To Rrođo - dejstvuj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Mart 25, 2010 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Stigle prišivke i kod mene! A sad jedno možda i glupo pitanje,gde prišiti prišivku na jakni?Levi rukav ili desni rukav ili najbliže srcu? Hoće li svi MZ-jaši prišiti na isto mesto ili kako se kome svidja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Mart 25, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Meni je tu negde kod srca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Mart 27, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Prisivke za "Svilajnacku ekipu" stigle kod mene!! Hvala Kingu na trudu!! Ja sam uzeo, MZ je uzeo, ostali su Kataran, MZ Rider, Duki i Sumi...!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Mart 27, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu kad budem dolazio opet... :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Mart 27, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prisivke za "Svilajnacku ekipu" stigle kod mene!! Drago mi je što je na kraju sve stiglo kako treba.Mogao sam odma tako da odradim,ali postojala je želja da se vidim s nekim od Vas. Šteta što se ovako desilo. Veeeliki pozdrav iz Bgd-a. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Free_at_last 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Bac Prijavi odgovor kao problematičan prišivke stigle u Bač! još prošle nedelje, ali ja nikako da javim.. što se mene tiče, perfektne su!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam bila prisutna proteklih dana pa se ne javih za preuzimanje prisivaka.. Kako mogu doci do njih? Brzom postom ili...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano April 14, 2010 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze brzom postom,a mozes ih i preuzeti na susretu,ili tako nesto... Kako tebi odgovara poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2502 Napisano April 14, 2010 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Floyde, reče Lale Lisac da su moje 4 prišivke još kod tebe , i da će ih on uzeti, pa kad pođe za Čačak da mi ih ponese. Još jednom hvala za uloženi trud! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...