Jump to content

Moto Zajednica

Glasanje za Prisivke

Za koji ste prisivak??  

1. 1. Za koji ste prisivak??

• Okrugli prisivak
      0
    • Pravougaoni prisivak
      0
    • Elipsasti prisivak
      0
    • Trouglasti prisivak
      0

Recommended Posts

• Zainteresovan, 634 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

Brza posta bi coveku napravila dodatni posao sa pakovanjem,slanjem i tako to,kad i ko to donosi u BG tacno,da se organizujemo i pokupimo to lepo,posle je to lako razdeliti medjusobno,ko bude slobodan toga dana u to vreme kad dodje covek i donese,uzme  i kraj price.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 3121 postova
  • Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207

Da li to neko donosi u Svilajnac ili saljes nekom postom?? Pozarevac odnosno Kataran kako sa njime. Mozes ga ubaciti u Svilajnac.

Ili ce Floyd u Svilajnac ili ce Darko (Dav) ici do njega u NSad...rekao je Floyd u par postova ranije!!

Floyd upisi Kataran-a za Svilajnac, covek se javio:

Ja dolazim u Beograd u petak 12.03. idem na sajam ako neko bude tamo 060 6 214 007

Moje prisivke takodje mozes poslati u Svilajnac.

• Svrati ponekad, 156 postova

Ja mislim da cu za 10 dana doci iz slovenije nazad, ovde ima 35 cm snega :( pa kad se vrnem moram ici na faks svakako pa cemo se cuti da se nadjemo negde onda ok?

• Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls,

I na kraju,sta smo resili??? Hoce li Floyd prisivke slati postom ili po nekome u BG pa da se mi razdelimo lepo???

Ima tu jos jedna stvar,Floyde,neznam planiras li u skorije vreme da ides u Indjiju,ja imam nekog posla tamo pa bi mogao to ostaviti kod Baneta,ja bih to preuzeo i razdelio kasnije ljudima nekako,organizovali bi se valjda......

• Svrati ponekad, 371 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 251

Ok,nisam video odma.  Sve sam posebno i upakovao u koverete,tako da ko hoce brzom postom,nije problem nikakav

Pošalji kad budeš mogao.

• Drug član, 1702 postova

Ok,nisam video odma.  Sve sam posebno i upakovao u koverete,tako da ko hoce brzom postom,nije problem nikakav

Pošalji kad budeš mogao.

U ponedeljak tebi i Ts coperu  saljem,trebao sam juce poslati,al uleteo mi neki auto da radim,pa nisam stigao.

Aci iz Ljubovije sam predao prisivke,bio je u NSu juce.

Deki,mogu poslati nekom postom,ali koliko sam razumeo Lale ide u BG pa nekom moze dati,odlucite

Ne znam kad cu u Indjiju,nikako da odem,ako do sl. petka skupim pare ici cu. Sigurnije je da odma ode za bg...

Kad Lale dolazi u BG?? Eto prilike da odradimo to  :o

Za svilajnac donosim ja,samo nisam siguran kad,ako hocete mozda ce Mihac ranije ici za bg,pa da pokupi kod nekog tamo.

Lale ide 17-og?

• I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova
  • Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028

Lale dade paketic nekome u BG, ja sam u glavnom gradu Beogradu 24.03. pa mogu pokupiti posle 10h.

Za svilajnac donosim ja,samo nisam siguran kad,ako hocete mozda ce Mihac ranije ici za bg,pa da pokupi kod nekog tamo.

Lale ide 17-og?

17og kada dodje u BG neka me nazove na 064/9850540 i ja cu se naci sa covekom i uzeti prisivke,ako mozemo pre toga utanaciti vreme dolaska itd,tim bolje.Naravno ako se ekipa iz BG slaze sa tim ???

• Ne silazi, 5900 postova
  • Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ja dolazim 17 sigurno, imam zakazano sudjenje u 09.00 u palati pravde ( za onaj udes na ibarskoj pre dve godine ) - valjda me nece vise zvati, vec mi dojadilo . U 09.00 mi je zakazano u palati pravde, valjda necu ostati duze od sat vremena. Ako bude lepo vreme ici cu motorom. ako je lose - onda busom .  Znaci - od 10.00 bi trebalo da sam slobodan za druzenje .

Ja dolazim 17 sigurno, imam zakazano sudjenje u 09.00 u palati pravde ( za onaj udes na ibarskoj pre dve godine ) - valjda me nece vise zvati, vec mi dojadilo . U 09.00 mi je zakazano u palati pravde, valjda necu ostati duze od sat vremena. Ako bude lepo vreme ici cu motorom. ako je lose - onda busom .  Znaci - od 10.00 bi trebalo da sam slobodan za druzenje .

To je to,sto se mene tice moze,nadam se da nista nece da mi ,,iskrsne,, toga dana kao hitno,ako se i desi mozda bi neko mogao da uleti umesto mene???Mislim da zbog vremena motorom neces moci da dodjes,vidis da ovi miksuju sa prognozom da covek nikad nije na cisto sta ce biti,osim intuicije nista drugo ne preostaje,pogled u nebo i sam donesi zakljucak.

Ajde BG ekipo,izjasnite se odgovara li vam ova opcija ???

• Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator

Ma meni sve odgovara, posaljite mi brojeve tel. na pp, pa kad zavrsim sud, zovem jednog po jednog dok ne naidjem na nekog ko je slobodan.  Mozda dodjem i u utorak ako budem mogao, al ne smem da obecam.

1. Floyd* - 4    UPLACENO           

2. Sumi - 3 = 261,00       UPLACENO            SVILAJNAC

3. Vujo032 - 4 = 348,00     UPLACENO

4. MZ - 4 = 348,00          UPLACENO            SVILAJNAC

5. Vuja - 5 = 435,00     UPLACENO               BG

6. Kingbg - 4 = 348,00      UPLACENO          BG

7. miloshenda - 2 = 174,00    UPLACENO     POSLATO

8. Drumskalisica - 5 = 435,00   UPLACENO   PREUZEO

9. Picasoo MZ - 4 = 348,00   UPLACENO      SVILAJNAC

10. Kataran - 4 = 348,00      UPLACENO        SVILAJNAC

11. Deki - 4 = 348,00       UPLACENO             BG

12. MZ RIDER - 3 = 261,00   UPLACENO        SVILAJNAC

13. TS-chopper - 3 = 261,00  UPLATIO          POSLATO

14. Sale019 - 3 = 261,00      UPLACENO 

15. Makica - 3 = 261,00    UPLACENO

16. Bokam -3 = 261,00    UPLACENO

17. Zverinjak -3 = 261,00       UPLACENO       POSLATO

18. Čika Dule - 4 = 348,00        UPLACENO     BG

19. Aca Ljubovija - 3 = 261,00   UPLACENO   PREUZEO

20. Demro.st - 5 = 435,00   UPLACENO          PREUZEO

21.Free_at_last - 5 = 435,00   UPLACENO   

22.Duki - 5 = 435,00  UPLACENO                    SVILAJNAC

Dao sam danas Laletu za Svilajnac i za BG pa ce on predati nekom.  Ko se prijavio za brzu postu,danas poslato.

Sa uplatama za ovu turu je gotovo

Ko sto rece Floyd, ja sam preuzeo dve koverte za Beograd i Svilajnac.  U sredu kad zavrsim u sudu, javljam se Vuji, Kingu i Dekiju  ( bilo bi najbolje kad bi se nasli negde sva cetvorica ) , pa prosledjujem dalje !  :)

Ko sto rece Floyd, ja sam preuzeo dve koverte za Beograd i Svilajnac.  U sredu kad zavrsim u sudu, javljam se Vuji, Kingu i Dekiju  ( bilo bi najbolje kad bi se nasli negde sva cetvorica ) , pa prosledjujem dalje !  :)

OK.Moj broj imas tu,video si ,to je to.Cime dolazis,kolima,motorom,busom,brodom,dirizablom.....  ;D

OK.Moj broj imas tu,video si ,to je to.Cime dolazis,kolima,motorom,busom,brodom,dirizablom.....  ;D

Motorom, busom il luft - balonom , u zavisnoisti od vremenskih ( ne ) prilika  ;)

Motorom, busom il luft - balonom , u zavisnoisti od vremenskih ( ne ) prilika  ;)

post-4062-12879068052499_thumb.jpg

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja