bivolje3@gmail.com 127 Napisano Decembar 17, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da stipaljka stane gore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Decembar 17, 2009 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka druga ne ova od MZ-a. ovo je desna treba naci levu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Decembar 17, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan a sta ima veze koja i di je je bitno da koci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan a sta ima veze koja i di je je bitno da koci I kod mene na SUZUKIJU je sa donje strane..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nema livenjaka da pasu na MZ-a sraf na sraf. Koji god da nadjete uvek treba prilagodjavati ( budziti ) ! E pa to je to... Ma šta bre to je to, ceo život želim livene točkove na MZ-u pa mi je problem što nije na šraf. Stvarno treba da se stidim svoje lenjosti. I seljačina sam velika, ja bih to hromirao pa i zamenio auspuh, lakše je nego da se polira. Ako neko može da mi ostavi link ka tom oglasu za točkove bi bih zahvalan, slabo provodim vreme van BJB-a pa se loše i snalazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a sta ima veze koja i di je je bitno da koci I kod mene na SUZUKIJU je sa donje strane..... a jel suzukiju disk ma zadnjem tocku sa desne strane? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan a sta ima veze koja i di je je bitno da koci I kod mene na SUZUKIJU je sa donje strane..... a jel suzukiju disk ma zadnjem tocku sa desne strane? Sa desne (gledano u pravcu voznje)..... Treba slika mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Decembar 19, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba,hvala. Nesto sam izmesao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAZZOR 4 Napisano Januar 21, 2010 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beli Manastir Prijavi odgovor kao problematičan eo ja sam taj mihin kolega koji je na snimci i koji je stavio disk nazad. ako ima pitanja pitajte. komentare sam vise manje procito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 21, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Moze neka druga ne ova od MZ-a. ovo je desna treba naci levu. Mozda jedino ona manja BREMBO klesta,ona su leva,napravicu sliku,imam ja to nabudzeno negde,al i ovo gore nije problem uraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...