bokilic 6101 Napisano Decembar 8, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan originalan hondin alat s tim,sto sam ja dodao 2inbusa,ima i najvazniju stvar,kljuc za svecice,pa kome treba nek javi,cena,,nemam pojma kome treba nek ponudi kolko misli da treba.. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imas li viska samo kljuceve za svecice? Koja je cena za ovaj komplet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Decembar 8, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan hehehe imam takav Hondin kljuc za svecu....ovi moji frendovi kad im dam da promene naglasim im da mi ga je licno Rossi dao na poklon ( kad je vozio Hondu ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 8, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kaze Arakis da mu bas takav komplet treba, posto ga nije dobio uz Transalpa ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Decembar 8, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ni ja uz Tenere Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan shta ce to tebi Lalajko,ti imash kljuch za svecicu..a ionako prelazish na BMW-a.. ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan shta ce to tebi Lalajko,ti imash kljuch za svecicu..a ionako prelazish na BMW-a.. ;D ;D ;D ;D Lako cu kad dodje do toga. U medjuvremenu, treba mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 8, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan shta ce to tebi Lalajko,ti imash kljuch za svecicu..a ionako prelazish na BMW-a.. ;D ;D ;D ;D Lako cu kad dodje do toga. U medjuvremenu, treba mi Kad ga dobijes od Bokilica posalji ga meni ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kad ga dobijes od Bokilica posalji ga meni ! Ja ga kupujem od Bokija i posle je tvoj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan I koliko novcanih jedinica? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan shta ce to tebi Lalajko,ti imash kljuch za svecicu..a ionako prelazish na BMW-a.. ;D ;D ;D ;D Lako cu kad dodje do toga. U medjuvremenu, treba mi pa promenio si ove godine svecice,sad si miran dok ne stigne nemachko vozilo.. ;D a imash i moj kljuch,osim ako ga nisi izgubio.. ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...