Alex018 415 Napisano Novembar 30, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan dakle ovako, imam suzuki bandit 400ccm, 94.god. ustelovani su karburatori ali ja i dalje nisam zadovoljan. motor odlicno vuce ali tek kad dobije broj obrtaja, i otkida kako ide, ali do tad kao da se muci, kao da trokira, i puca, tj svirka mi iz auspuha ponekad. da li je moguce da je auspuh zapusen ili treba naknadno prestelovanje karburatora? naravno kod drugog majstora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6674 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Proveri ventile, premeri kompresiju, proveri paljenje. Onda nazad, na karburatore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Proveri ventile, premeri kompresiju, proveri paljenje. Onda nazad, na karburatore. šic bre baksuze, paljenje novo a i čovek naveo da su mu problemi pri low rpm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam kroz razgovor sa nekim kolegama da servisom karburatora smatraju skini, rasturi, izduvaj ,spakuj , poravnaj vakumetrima i to je to. Ima tu unutra jos stosta na sta se treba obratiti paznja , pogotovo kad predju 50 - tak hiljada i poneki vise sto je kod nas cest slucaj . Konkretno mislim da je kod tebe problem sa malo vise goriva nego sto mu treba . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 144 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan I meni to smrdi na karbove , a kako reaguje na saug , to je obicno indikator loseg rada karbsova , ako lako pali i bez sauga to je onda ono ste rece kolega mr.dr , prebogata smesa a moze biti i suprotno da sa malo sauga bolje radi , bolje povlaci iz niskih presiromasna smesa ili nesto ne valja kod filtera recimo vuce negde fals vazduh ili uopste nema filter ??? svasta moze biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam kroz razgovor sa nekim kolegama da servisom karburatora smatraju skini, rasturi, izduvaj ,spakuj , poravnaj vakumetrima i to je to. Ima tu unutra jos stosta na sta se treba obratiti paznja , pogotovo kad predju 50 - tak hiljada i poneki vise sto je kod nas cest slucaj . Konkretno mislim da je kod tebe problem sa malo vise goriva nego sto mu treba . Npr potrosenost iglica i dizni.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Novembar 30, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan haha gujo pa covek mozda ne zna da sam menjao cdi! Btw zamenio sam i regler jer mi prepunjavao akumulator. Naravno i njega je sjebo pa je i to zamenjeno. Sto se struje tice mislim da je ok, i da je nastelovano sve, jer sam vise puta pitao. Mislim da je ili napravljena prebogata smesa ili ne dobija dovoljno goriva. Samo mi nije jasno ako su karburatori vakuumirani zasto to nije uradjeno kako treba :-\ :-\ :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Kacenje karburatora na vakumetre sluzi da bi se ujednacili a nema nikakve veze sa siromasnom ili bogatom smesom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6674 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da svi navijaju za karburatore... Moguce je da su i oni. Ali, ako puca na auspuh, plasim se da je neki izduvni ventil malo pretegnut ili nagoreo. Mada, moguce je da ne sagori zivu smesu pa baci u auspuh, a u sledecem taktu i to zapali. Ja bih ipak pregledao i ventile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Decembar 1, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovorima ali resio sam problem na drugi nacin. Prodao sam ga Btw bio je problem sa svecicom, verovali ili ne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ŠTA SI URADIO??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Decembar 2, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan moralo je tako... za sad cu se zadovoljiti skuterom do daljnjeg jbg :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uh. vidi da otmeš onog 1050, pa da ti dobacim ono što mu fali.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano Decembar 2, 2009 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan uh. vidi da otmeš onog 1050, pa da ti dobacim ono što mu fali.. mozak mi na rezervi pa nikako da skontam sta je 1050 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa onaj felericni triumf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...