Jump to content

Moto Zajednica

Yamaha - TDR 125 R

Recommended Posts

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Jel ima neko da vozio TDR 125 ? Zanimaju me iskustva, kakav je motor generalno da li je pouzdan, koliko trosi i koliko ide brzo?

UWWDy_yamahatdr125r98.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduro maniac, 1754 postova
  • Motocikl: Yamaha XT660R

E sad cu da odgovorim :lol: Veliki motor (gabaritno) lepo izgleda, udoban, dobro ide (jedna od najjacih 125 koje sam vozio), oko 150 max brzina, potrosnja 5-6l, jeftin i lak za odrzavanje, dobra zaatita od vetra, zgodan za voznju, ima alu ram i alu felne pa nije bas za offroad, ali moze makadamom ;) Moze lock :lol:

• Podržavam 1

150 km/h ?? :stabre:

Ne verujes? Licno smo isli drug i ja (njegov motor) 140, a mogao je i jos ;) Jedna od najjacih 125ica definitivno, ili je ta njegova bila neki izrod :jee:

Da je moj pa i da lazem :lol: Klip je bio 57 (fabricki je valjda 56), lepo je bio ustelovan motor, stvarno je isao super dok nije zakovao. Drugar zamalo nije pao, zablokirao mi zadnji tocak pri brzini od 120 kmh :staa: Sad ima apriliu pegaso 125 i kaze da ne moze ni da prismrdi TDRu... Inace toj yamahi nije mogao da pobegne KLR 650, dal je do vozaca, dal do motora stvarno ne znam, al obojica voze super :moto3:

• Drug član, 1952 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

baš i ne znam za tih 150 ali ajde ako ti kažeš...sve preko 120km na tome je hardcore

Ja sam jednu sezonu vozio TDR i isla je 150kmh. Prodao sam je forumasu i bio je prezadovoljan. Ne vidim ni jedan razlog zasto bih lagao. Uostalom sta je tu toliko cudno da moze da ide 150kmh? Ceo motor ima 130kg ako se dobro secam.

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

150 na njoj može u pozi kao kad supermen leti :jee:

ta sa slike ako je kupljena preko max brzina 105kmh uštrojena blokadom na auspuhu, karbu i lančanik mora da se menja

• Neka Ekstra Titula, 402 postova

ako vi kažete 150 onda je 150..nije kao da je bitno uopšte. ja sam imao gileru 125icu, 105 kila, 30 konja, išao sam sa njom 130 i uopšte nije prijatno. sumnjam da je mogla 150, pa iskreno ne znam kako bi mogao taj tdr kada je u svemu slabiji..al dobro. verujem da je cajger lagao a ne vi. moguće je jedino sa tim nekim postfabričkim budževinama, fabrički teško.

Evo sada vidim na specifikaciji na netu kaže top speed 140km/h..tu uvek može još 10km/h srpskih da se nabudži (ma može to) i eto. moj drug imao motor, sjebao mu se agregat, ne znam tačno šta, klip, blok, šta već..to se valjda desi kada pokušavaš dodatnih 10km/h :lol: ili uopšte preko 120..

Ja sam napomenuo da je klip bio 57 ;) A motor je bio lepo ustelovan, prenos fabricki ;) Znaci tu je negde izvuceno jos tih 10 kmh ;)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja