LUCI6/6/6 1 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobar motorcic,za pocetnike ili kako god... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 29, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Da I ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 29, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to vozis db7?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to vozis db7?! mo jok,bzvz stawio sliku,mislim nisam bzwz motor je najjaci... :@ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da I ??? pa nista, ako neko nesto zna o tom istom motoru neka pise.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 29, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A da malo precesljas forum, imas i opciju PRETRAGA itd. I db7 nije najjaci motor ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUCI6/6/6 1 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan nije najjaci u smislu najbrzi itd... ali je naprawljen za one sa stilom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da vozio TDR 125 ? Zanimaju me iskustva, kakav je motor generalno da li je pouzdan, koliko trosi i koliko ide brzo? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 2, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan E sad cu da odgovorim Veliki motor (gabaritno) lepo izgleda, udoban, dobro ide (jedna od najjacih 125 koje sam vozio), oko 150 max brzina, potrosnja 5-6l, jeftin i lak za odrzavanje, dobra zaatita od vetra, zgodan za voznju, ima alu ram i alu felne pa nije bas za offroad, ali moze makadamom Moze lock 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Februar 2, 2011 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 150 km/h ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 3, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan 150 km/h ?? Ne verujes? Licno smo isli drug i ja (njegov motor) 140, a mogao je i jos Jedna od najjacih 125ica definitivno, ili je ta njegova bila neki izrod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Februar 3, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan baš i ne znam za tih 150 ali ajde ako ti kažeš...sve preko 120km na tome je hardcore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 3, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Da je moj pa i da lazem Klip je bio 57 (fabricki je valjda 56), lepo je bio ustelovan motor, stvarno je isao super dok nije zakovao. Drugar zamalo nije pao, zablokirao mi zadnji tocak pri brzini od 120 kmh Sad ima apriliu pegaso 125 i kaze da ne moze ni da prismrdi TDRu... Inace toj yamahi nije mogao da pobegne KLR 650, dal je do vozaca, dal do motora stvarno ne znam, al obojica voze super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Februar 3, 2011 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan baš i ne znam za tih 150 ali ajde ako ti kažeš...sve preko 120km na tome je hardcore Ja sam jednu sezonu vozio TDR i isla je 150kmh. Prodao sam je forumasu i bio je prezadovoljan. Ne vidim ni jedan razlog zasto bih lagao. Uostalom sta je tu toliko cudno da moze da ide 150kmh? Ceo motor ima 130kg ako se dobro secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Februar 3, 2011 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan 150 na njoj može u pozi kao kad supermen leti ta sa slike ako je kupljena preko max brzina 105kmh uštrojena blokadom na auspuhu, karbu i lančanik mora da se menja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Februar 4, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ako vi kažete 150 onda je 150..nije kao da je bitno uopšte. ja sam imao gileru 125icu, 105 kila, 30 konja, išao sam sa njom 130 i uopšte nije prijatno. sumnjam da je mogla 150, pa iskreno ne znam kako bi mogao taj tdr kada je u svemu slabiji..al dobro. verujem da je cajger lagao a ne vi. moguće je jedino sa tim nekim postfabričkim budževinama, fabrički teško. Evo sada vidim na specifikaciji na netu kaže top speed 140km/h..tu uvek može još 10km/h srpskih da se nabudži (ma može to) i eto. moj drug imao motor, sjebao mu se agregat, ne znam tačno šta, klip, blok, šta već..to se valjda desi kada pokušavaš dodatnih 10km/h ili uopšte preko 120.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 4, 2011 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napomenuo da je klip bio 57 A motor je bio lepo ustelovan, prenos fabricki Znaci tu je negde izvuceno jos tih 10 kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...