dragan1 21 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan prodajem lonce od en 500 fabricke ;D ;D ;D kawasakija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan a,koje sada imas.Interesuje me jer planiram kupovinu istog i to od Hermana,pa bih i ja menjao fabricke,da dobijem bolji zvuk.Svidja mi se zvuk sa onim topovima od Tore,ali izgledaju katastrofa(bar na slici) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Novembar 25, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan nadji ja pravio sa kumom od inoksa savrseni ko originali ima tu u garaza probaj naci znaci zvuk savrsen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sikirica 22 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Moto Selo Motocikl: Kawasaki en 500,Sachs x road 125 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ,zemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran_vs 15 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan cena ??????????? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan 100 evra oba fabricka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan 80 evra oba topovi ocuvani kome trebaju slike poslacu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan prodajem lonce od en 500 fabricke ;D ;D ;D kawasakija Pa reko si mi da ti ih je cale dao nekome za Yuga I da cesh da mi ih poshaljesh :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan nisu ti imam jedan par poslat iz austrije od drugara :) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan nisu ti imam jedan par poslat iz austrije od drugara :) A ok Vidi da cale i njih ne da nekome za Yuga ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan takodje uz topove dajem nove svecice za en 500 gratis ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wrong rider 1 Napisano Novembar 28, 2009 lijeni motoras na skuteru, 30 postova Lokacija: Bd Motocikl: Africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan Pošalji mi slike i br. tel. pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...