AreOut 8 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan CG table 2002. god. 29.000 km presla registrovana do juna regularna na mene se vodi full servis uradjen ima par ogrebotina na plastici nista strasno gume su nove itd. itd. plava 3.300!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Novembar 21, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Daj neke slike i da li ti odgovara neka zamena ili samo kes? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 21, 2009 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo za nesto mnogo jeftinije...klasicni plavi Varadero sa crnim koferom (a dodju i 2 torbe sa strane) nije nikakva specijalna varijanta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gugi Gugi 0 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan dobar X9 ;D ;D ;D ;D ;D.....ynas li za to ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan znam znam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo za nesto mnogo jeftinije...klasicni plavi Varadero sa crnim koferom (a dodju i 2 torbe sa strane) nije nikakva specijalna varijanta Šta te zanima jeftinije? Skuter ili motor? Ako te zanima skuter, do koliko kubika i do koliko vrednosti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 22, 2009 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veceras treba da mi dodju kupci(ozbiljni, konacno) za M3 pa motor najvjerovatnije povlacim iz prodaje... ili ga vracam na cijenu od 4000 i bice tako do do proljeca a za te pare ce ga neko onda sigurno uzeti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 24, 2009 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan prodato... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...